Смажений судак в клярі

Пропоную нескладну в приготуванні страву – це смажений судак в клярі. Нехай вас не лякає назва страви – приготувати її дійсно нескладно.
Перелік необхідних продуктів:
- судак: 1 кг.;
- пшенична мука: 200 гр.;
- соняшникова олія: 100 мл.;
- молоко свіже: 200 мл.;
- 2 сирих яйця;
- мелений перець;
- сіль.
Спосіб приготування судака в клярі
Підготування риби: почистити від луски; відтяти голову; зрізати плавники і хвіст; випатрати; промити всередині і зовні; ретельно просушити паперовими рушниками. Присолити і приправити перцем всередині і зовні, втерти спеції.
Перекласти рибу на сковороду і влити соняшникову рафіновану олію. Обсмажити судака до появи гарної скоринки з двох сторін.
У глибоку миску влити молоко і всипати борошно. За допомогою блендера збити отриману суміш, щоб не було грудочок після чого присолити і ретельно вимішати вручну.
У тісто акуратно опустити кожну обсмажену рибу. У клярі риба повинна бути окунута вся занурена повністю.
На столі розкласти лист фольги і загорнути рибу. Бажано, кожну рибу загорнути у фольгу окремо.
Прогріти духовку до температури в 170 градусів і помістити рибу на грати. Готувати протягом 20 хвилин.
Розгорнути рибу і відділити від фольги. Викласти порційно по тарілках і прикрасити овочами, зеленню і подати до столу зі сметанним соусом, приправленим тертим хріном і меленим часником.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Ловля карася в листопаді

Смажений вугор