Фарширований короп
У цій статті я пропоную
не складний і дешевий спосіб приготування запеченого в духовці карпа. Про
поживність і користь річкової риби знають всі, а надати їй чарівні смакові
якості можна за допомогою цього рецепта.
Інгредієнти для
приготування страви:
- свіжий короп (з
головою) – близько 1 кг .;
- рис – 100 гр.;
- гриби свіжі –
100-150 гр.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста
– 2 шт.;
- перець чорний
мелений;
- сіль;
- майонез.
Для початку нам
слід почистити рибу. Потім в окремому посуді відварюємо рис. Рис варимо
протягом десяти хвилин, до напівготовності, після чого на крупній тертці
натираємо моркву і дрібними шматочками нарізаємо цибулю. Потім моркву і цибулю
злегка обсмажуємо на сковорідці на повільному вогні протягом 5-7 хвилин. Після
чого окремо відварюємо в окремій каструлі гриби. Процідивши гриби, ми змішуємо
їх з рисом і нашою засмажкою (морква і цибуля). У нас виходить однорідна маса.
Ось саме цією масою ми і будемо фарширувати нашого коропа. Для цього
приготованою масою щільно наповнюємо черевце риби, а потім звичайними товстими
нитками зашиваємо його. Коли риба у нас вже з «наповнювачем» ми солимо і
перчимо її з обох сторін і обережно викладаємо в духовці. Зверху намазуємо
майонезом і укладаємо півкільця цибулі. Таким чином через сорок п'ятдесят
хвилин перебування в духовці наш фарширований короп готовий до вживання.
Готовий
фарширований короп вживатися, як у гарячому, так і в холодному вигляді. Є
чудовою закускою і прикрасою святкового столу. Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий