Фарширований короп

У цій статті я пропоную не складний і дешевий спосіб приготування запеченого в духовці карпа. Про поживність і користь річкової риби знають всі, а надати їй чарівні смакові якості можна за допомогою цього рецепта. 
Інгредієнти для приготування страви:
- свіжий короп (з головою) – близько 1 кг.;
- рис – 100 гр.;
- гриби свіжі – 100-150 гр.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- майонез.
Для початку нам слід почистити рибу. Потім в окремому посуді відварюємо рис. Рис варимо протягом десяти хвилин, до напівготовності, після чого на крупній тертці натираємо моркву і дрібними шматочками нарізаємо цибулю. Потім моркву і цибулю злегка обсмажуємо на сковорідці на повільному вогні протягом 5-7 хвилин. Після чого окремо відварюємо в окремій каструлі гриби. Процідивши гриби, ми змішуємо їх з рисом і нашою засмажкою (морква і цибуля). У нас виходить однорідна маса. Ось саме цією масою ми і будемо фарширувати нашого коропа. Для цього приготованою масою щільно наповнюємо черевце риби, а потім звичайними товстими нитками зашиваємо його. Коли риба у нас вже з «наповнювачем» ми солимо і перчимо її з обох сторін і обережно викладаємо в духовці. Зверху намазуємо майонезом і укладаємо півкільця цибулі. Таким чином через сорок п'ятдесят хвилин перебування в духовці наш фарширований короп готовий до вживання.
Готовий фарширований короп вживатися, як у гарячому, так і в холодному вигляді. Є чудовою закускою і прикрасою святкового столу. Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків