Рецепт домашніх пельменів з рибою

Інгредієнти, які потрібні для приготування тіста:
- борошно пшеничне – 4 склянки;
- 3 курячих яйця;
- 0,5 літра води;
- пару столових ложок рослинного або оливкового масла;
- сіль додавати за смаком.
Інгредієнти, які знадобляться для приготування начинки:
- філе будь-якої риби – 900 грам;
- свиняче сало – 300 грам;
- 2 цибулини середніх розмірів;
- 4 зубчики часнику;
- сіль, спеції — за смаком;
- сік лимона – 2 столових ложки;
- кріп, петрушка.
Спочатку потрібно зайнятися приготуванням тіста для пельменів. Для цього потрібно взяти глибоке блюдо і налити туди підігріту воду, а потім додати в неї сирі яйця, додати масло і сіль. Всю масу добре перемішати. Після цього можна засипати борошно, поступово замішуючи тісто, при цьому потрібно все ретельно перемішувати. Місити тісто потрібно приблизно п'ять хвилин, після цього страву потрібно накрити рушником і поставити його в тепле місце на півгодини.
Приготування начинки повністю залежить від того, яка риба використовується. Якщо брати форель, сома або сьомгу, то можна просто розрізати філе на невеликі кубики, а можна просто перемолоти в електричному комбайні і отримати рибний м'який фарш. Якщо береться річкова риба, то краще всього перемелювати її в м'ясорубці, тому що в такій рибі дуже багато кісточок. Щоб рибний фарш не вийшов дуже сухим, потрібно обов'язково додати до нього сало, особливо, якщо використовується річкова риба.
Коли сам фарш з риби готовий, до нього домішують вже нарізану цибулю, натертий на дрібній тертці часник, лимонний сік, сіль і спеції за смаком. Потім дрібно нарізається зелень і теж додається до начинки.
Іноді до риби додаються гриби, вони надають пельменям дуже цікавий і незвичайний смак. Гриби перед приготуванням начинки обов'язково замочують на кілька годин у теплій воді, потім їх ріжуть на дрібні шматочки, додають до них цибулю і смажать на сковороді. Такий фарш потрібно трохи охолодити перед тим, як загортати в пельмені.
Іноді начинка готується не з філе риби, а з цілої тушки. Тоді можна приготувати і соковитий бульйон. Для цього слід почистити рибу від луски і плавників, а потім просто відварити в солоній воді, варити приблизно півгодини. Потім бульйон просто проціджують і надалі на ньому можна зварити відмінні рибні пельмені.
Для того, щоб зліпити пельмені, потрібно розрізати тісто. Береться стакан і на тісті вирізаємо ним невеликі круги. Тісто обов'язково має бути тонким. Коли круг з тіста вирізаний, на його серединку потрібно покласти трохи начинки і тісто загортають. Потім пельмені висипають у киплячий бульйон або воду і варять 6 хвилин. Коли страва готова, її подають з вершковим маслом, сметаною або майонезом і додають порізану зелень.
Визначити точну калорійність таких пельменів не можна, тому що вона залежить від того, яка риба була використана – морська або річкова. А можна додати до начинки з риби ще якийсь інгредієнт. Наприклад, салат або дрібно нарізану моркву. А якщо додати свинину чи яловичину до риби, то тоді калорійність продукту різко зросте.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків