Смажена риба в кабачках
Для приготування смаженої
риби в кабачках беремо наступні продукти:
- філе морської
риби (кількість і розмір шматочків залежить від вас);
- кабачки
(залежить від кількості рибних шматочків, на один шматочок риби – один шматочок
кабачка);
- кетчуп;
- перець;
- сіль;
- часник;
- олія для
смаження;
- борошно для
панірування;
- яйця (для кляру
– якщо любите рибу в яйцях обсмажувати);
- твердий сир
трохи води або бульйону.
Спосіб приготування:
Спочатку
приготуємо кабачки – миємо, ріжемо на шматочки вздовж – не дуже товстими але і
не тонкими, щоб можна було згорнути рулетиком. Солимо і даємо трохи постояти. А
тим часом займемося рибою. Ви вже бачите якого розміру у вас будуть майбутні
рулетики, тому ріжемо рибу відповідними шматочками. Я ріжу десь із сірникову
коробку. Солимо, перчимо, яйця трохи збиваємо.
Рибу спочатку
обвалюємо в борошні, а потім в яйці і на сковорідку. Обсмажуємо з двох боків до
рум'яного кольору. Кабачки ми також обсмажуємо в олії до стану напівмягких, але
без борошна та яєць. Поки смажимо кабачки, робимо начинку: часник через прес
перемішуємо в мисочці з кетчуп.
Звертаємо
рулетики. Беремо язичок кабачка, змащуємо сумішшю кетчупу з часником, на край кладемо
шматочок риби, згортаємо і акуратно укладаємо в форму застелену фольгою.
Поливаємо олією (десь 3 ст. л.), злегка змащуємо кетчупом, додаємо півсклянки
води, зверху посипаємо сиром. Ставимо в духовку хвилин на 30 при температурі
180 градусів.
Ось такий рецепт смаженої
риби в кабачках можна приготувати в домашніх умовах.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий