Смажена риба в кабачках

Для приготування смаженої риби в кабачках беремо наступні продукти:
- філе морської риби (кількість і розмір шматочків залежить від вас);
- кабачки (залежить від кількості рибних шматочків, на один шматочок риби – один шматочок кабачка);
- кетчуп;
- перець;
- сіль;
- часник;
- олія для смаження;
- борошно для панірування;
- яйця (для кляру – якщо любите рибу в яйцях обсмажувати);
- твердий сир трохи води або бульйону.
Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо кабачки – миємо, ріжемо на шматочки вздовж – не дуже товстими але і не тонкими, щоб можна було згорнути рулетиком. Солимо і даємо трохи постояти. А тим часом займемося рибою. Ви вже бачите якого розміру у вас будуть майбутні рулетики, тому ріжемо рибу відповідними шматочками. Я ріжу десь із сірникову коробку. Солимо, перчимо, яйця трохи збиваємо.
Рибу спочатку обвалюємо в борошні, а потім в яйці і на сковорідку. Обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору. Кабачки ми також обсмажуємо в олії до стану напівмягких, але без борошна та яєць. Поки смажимо кабачки, робимо начинку: часник через прес перемішуємо в мисочці з кетчуп.
Звертаємо рулетики. Беремо язичок кабачка, змащуємо сумішшю кетчупу з часником, на край кладемо шматочок риби, згортаємо і акуратно укладаємо в форму застелену фольгою. Поливаємо олією (десь 3 ст. л.), злегка змащуємо кетчупом, додаємо півсклянки води, зверху посипаємо сиром. Ставимо в духовку хвилин на 30 при температурі 180 градусів.
Ось такий рецепт смаженої риби в кабачках можна приготувати в домашніх умовах.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків