Жерех запечений в духовці

Пропоную рецепт смачної і корисної страви - запечений жерех. Сподіваємося, цей рецепт стане вам у нагоді після піймання цього хижака.
Список необхідних продуктів для приготування запеченого жереха:
- жерех: 200 грам;
- пшеничне борошно: 20 грам;
- яйце сире, куряче: 1 штука;
- молоко жирне: 100 мілілітрів;
- сир твердий: 20 грам;
- рослинна олія: 3 ложки;
- сіль.
Приготування запеченого жереха
Рибу підготувати: вимити, відрізати голову, відрізати хвіст, зрізати плавники, випатрати, вимити всередині і зовні, відокремити хребет і дрібні кісточки, зняти шкіру. Отримане філе протерти паперовою серветкою, порційно нарізати шматочками. Кожен шматочок присипати сіллю і улюбленими приправами.
Борошно висипати в миску і кожен шматочок обваляти. У сковорідку влити трохи олії та поставити на вогонь середньої потужності. Викласти шматочки риби із  кожної сторони обсмажити до золотистого кольору.
Включити духовку і встановити температуру в 150 градусів та залишити нагріватися. Деко змастити маслом, рівним шаром викласти шматочки риби. Шматок сиру крупно натерти на тертці і посипати зверху риби, рівним шаром.
Яйце вбити в глибоку миску, влити молоко і додати борошно та збити міксером в однорідну масу. Отриману рідину полити зверху рибу з сиром. Наповнене деко поставити в гарячу духовку. Запікати на протязі 15 хвилин.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків