Жерех запечений в духовці
Пропоную рецепт
смачної і корисної страви - запечений жерех. Сподіваємося, цей рецепт стане вам
у нагоді після піймання цього хижака.
Список необхідних продуктів для приготування
запеченого жереха:
- жерех: 200 грам;
- пшеничне борошно:
20 грам;
- яйце сире,
куряче: 1 штука;
- молоко жирне: 100
мілілітрів;
- сир твердий: 20
грам;
- рослинна олія: 3
ложки;
- сіль.
Приготування запеченого жереха
Рибу підготувати:
вимити, відрізати голову, відрізати хвіст, зрізати плавники, випатрати, вимити
всередині і зовні, відокремити хребет і дрібні кісточки, зняти шкіру. Отримане
філе протерти паперовою серветкою, порційно нарізати шматочками. Кожен шматочок
присипати сіллю і улюбленими приправами.
Борошно висипати
в миску і кожен шматочок обваляти. У сковорідку влити трохи олії та поставити
на вогонь середньої потужності. Викласти шматочки риби із кожної сторони обсмажити до золотистого
кольору.
Включити духовку
і встановити температуру в 150 градусів та залишити нагріватися. Деко змастити
маслом, рівним шаром викласти шматочки риби. Шматок сиру крупно натерти на
тертці і посипати зверху риби, рівним шаром.
Яйце вбити в
глибоку миску, влити молоко і додати борошно та збити міксером в однорідну
масу. Отриману рідину полити зверху рибу з сиром. Наповнене деко поставити в
гарячу духовку. Запікати на протязі 15 хвилин.
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий