Виготовлення тараньки, сушеної риби до пива

Таранька – одна з найпопулярніших закусок до пива. Якщо ви не знаєте як приготувати сушену рибу в домашніх умовах, тоді пропоную власний рецепт. Першочергово вам знадобитися сама риба. Перед засоленням її не обов'язково потрошити, так як риба виходить найбільш соковитою.
Але якщо ви готуєте «крупняк», то цю процедуру потрібно обов'язково зробити, щоб уникнути псування риби. Потім потрібно взяти ємність, рясно посипати сіллю, щільно «запхати» рибку між собою, накрити ємність і поставити її під гніт. В результаті цього риба рівномірно просолитися і, приблизно, через три дні можна вивішувати рибу на сушку. Після просолу риби, промийте її під проточною водою, покладіть на дві години у воду, щоб зайва сіль залишилась у воді.
При висушуванні є свої тонкощі: рибу потрібно берегти від впливу мух. Для цього ви можете взяти звичайну марлю або спеціально призначену «сушку». Рибка висохне – насолоджуйтесь смаком, адже приготована таранька власноруч набагато смачніша за магазинну.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків