Риба в кабачковому клярі
Продукти, які потрібні для приготування страви:
- філе риби – 600
грам;
- кабачки
(цукіні) – 2 невеликих;
- яйця – 2 штуки;
- борошно – 8-10
столових ложок;
- масло оливи –
30-40 грамів.
1. Кабачки (або
цукіні) помити, пропустити крізь дрібні отвори терки. Отриману кашку залишити на
8 хвилин, потім віджати, видаляючи надлишки соку.
2. Рибне філе
розрізати на порції.
3. Сирі яйця
розмішати виделкою або віночком до однорідності. Потім до них всипати 5
столових ложок борошна, добре перемішати. Після цього у масу додати кашку з
кабачків, трохи солі і знову перемішати.
4. Якщо
кабачковий кляр вийшов рідкуватим, можна підмішати в нього ще трохи борошна.
5. Шматочки риби
посолити, посипати борошном. На пару секунд помістити в миску з кляром, дістати
з неї і викласти на сковороду з розпеченим маслом. Смажити півтори хвилини з
кожної сторони, включивши вогонь на велику потужність.
6. Перекласти
обсмажену рибу у форму і поставити на 10 хвилин у розігріту духовку – запікати
до готовності.
7. Рибу в
кабачковому клярі подати з нарізаними свіжими овочами (легкий варіант) або з
вареним рисом/картоплею (більш ситний варіант).
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий