Запечена риба з помідорами
Запечена риба з
помідорами – корисне, смачне і доступне блюдо, яке готується на швидку руку та відмінно
підходить для святкового столу.
Список необхідних продуктів для приготування
страви:
- філе риби: 200
грам;
- помідори: 100
грам;
- борошно: 1
велика ложка;
- сметана: 1
велика ложка;
- майонез: 1
велика ложка;
- сир твердий,
тертий: 1 ложка;
- маргарин, щіпка
солі, перець чорний, порошковий: на смак.
Філе риби
нарізати шматочками, кожен посипати сіллю, потім приправити перцем. Кожен
шматок обваляти в пшеничному борошні. Підготувати сковороду, влити олії,
поставити на плиту на середній вогонь, прогріти і викласти шматочки риби.
Обсмажити їх з обох сторін. Підготовити ще одну сковороду, змастити її маргарином.
На неї вкладаються шматки риби. Помідори вимити, вирізати плодоніжку та нарізати
кружками. Часточки помідорів обсмажити з обох сторін, після чого, на кожний
шматок риби покласти часточку помідора. Все блюдо заливають сметаною, яку
можна, при бажанні, змішати з майонезом. Зверху страву посипати тертим сиром
(одна столова ложка). Все запікається в духовці до повної готовності.
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий