Оселедець та скумбрія мариновані в банці
Пропоную рецепт
для домашнього маринування оселедця і скумбрії в скляній банці. Загальний час
приготування займає приблизно 20 хвилин. Продукти розраховані на 500 мл, банку.
Необхідні продукти:
- риба:
оселедець, скумбрія;
- цибуля: 150
гр.;
- чорний
перемелений перець;
- запашний перець
горошинами: 4 шт.;
- 1 великий
лавровий лист;
- оцет 9%-й
столовий: близько 100 мл;
- оливкова або
соняшникова олія: 150 мл;
- сіль: приблизно
15 гр.
Приготування маринованої риби в банці:
1. Випатрати, очистити від шкірки і промити рибу під холодною проточною водою, дати стекти,
нарізати на шматочки, посолити.
2. З води, оцту і
рослинної олії або оливкової олії та спецій приготувати маринад, який повинен
закипіти.
3. Рибу розкласти
в банки – можна шарами з ріпчастою цибулею. Залити в банки охолоджений маринад
таким чином, щоб він покрив рибу. Час маринування 4 години.
Якщо
використовуєте більше 1 банки, збільште кількість продуктів.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий