Рибний капусняк з грибами
Для приготування
такого супу капусняку можна використовувати філе свіжої річкової або морської
риби, а можна взяти улюблену рибку (сайра, сардини, горбуша) в консервованому
вигляді (420 г ).
Свіжу рибу
порізати невеликими шматочками. Ретельно промийте сушені гриби (75 г ). Помістіть ці
інгредієнти в каструлю, влийте воду (2,3 л ), варіть до готовності.
У жаровні або
сотейнику обсмажте на рослинному маслі (2 ложки) тонко нашатковану капусту
білокачанну квашену (460 гр) разом з дрібно порубаною цибулею (110 гр). На
повільному вогні злегка потушкуйте ці овочі до приємної м'якості. Потім додайте
борошно (1,5 чайної ложки) та швиденько перемішайте.
Висипте овочі в
каструлю до риби і грибів. Приправте рибний капусняк спеціями і сіллю. У кожну
порцію капусняку при подачі додайте ложечку сметани і трохи ароматної свіжої
зелені.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий