Плотиця запечена в духовці

Плотицю дуже рідко можна знайти на ринку або в рибних магазинах, найчастіше її приносить чоловік з риболовлі. Плотва дуже смачна в будь-якому вигляді: і в смаженому, і в запеченому в духовці. Спробуйте мій рецепт плотиці запеченої в духовці!
Вкотре прийшовши з риболовлі, мій чоловік приніс багато дрібної плотиці. Знову смажити її бажання не було, тому я вирішила запекти її в духовці. В якості спецій використовувала тільки гілочки розмарину та трохи лимонного соку. Аромат стояв приголомшливий!
Дивіться, як приготувати плотву, запечену в духовці. Але врахуйте, що для маленької плотви знадобилося не більше ніж 25 хвилин запікання, а ось для плотви побільше піде 30-40 хвилин. Страва розрахована на 2 порції.
Для приготування плотиці запеченої в духовці на знадобляться наступні інгредієнти:
- плотва - 300 гр.;
- сіль за смаком;
- гілочки розмарину - 2 шт.;
- лимонний сік - 1 ст. ложка.
Процес приготування страви:
1. Підготовте всі необхідні інгредієнти. Плотицю почистіть від луски, видаліть нутрощі, гарненько промийте зовні і всередині.
2. Виложіть плотицю на лист фольги, посоліть за смаком.
3. Між рибкою покладіть листочки розмарину, збризніть лимонний соком.
4. Заверніть фольгу конвертом, щоб рибка була щільно запечатана, і покладіть в духовку. Через 15 хвилин після запікання при температурі 180 градусів фольгу розгорніть і запікайте ще 5-7 хвилин.
5. Плотиця запечена в духовці, готова. Подавайте її з будь-якими гарнірами.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Рецепт засолки ікри окуня

Смажена риба в'юн