Плотиця запечена в духовці
Плотицю дуже рідко
можна знайти на ринку або в рибних магазинах, найчастіше її приносить чоловік з
риболовлі. Плотва дуже смачна в будь-якому вигляді: і в смаженому, і в
запеченому в духовці. Спробуйте мій рецепт плотиці запеченої в духовці!
Вкотре прийшовши
з риболовлі, мій чоловік приніс багато дрібної плотиці. Знову смажити її бажання
не було, тому я вирішила запекти її в духовці. В якості спецій використовувала
тільки гілочки розмарину та трохи лимонного соку. Аромат стояв приголомшливий!
Дивіться, як
приготувати плотву, запечену в духовці. Але врахуйте, що для маленької плотви
знадобилося не більше ніж 25 хвилин запікання, а ось для плотви побільше піде
30-40 хвилин. Страва розрахована на 2 порції.
Для приготування плотиці запеченої в духовці на
знадобляться наступні інгредієнти:
- плотва - 300 гр.;
- сіль за смаком;
- гілочки
розмарину - 2 шт.;
- лимонний сік -
1 ст. ложка.
Процес приготування страви:
1. Підготовте всі
необхідні інгредієнти. Плотицю почистіть від луски, видаліть нутрощі, гарненько
промийте зовні і всередині.
2. Виложіть
плотицю на лист фольги, посоліть за смаком.
3. Між рибкою
покладіть листочки розмарину, збризніть лимонний соком.
4. Заверніть
фольгу конвертом, щоб рибка була щільно запечатана, і покладіть в духовку.
Через 15 хвилин після запікання при температурі 180 градусів фольгу розгорніть
і запікайте ще 5-7 хвилин.
5. Плотиця
запечена в духовці, готова. Подавайте її з будь-якими гарнірами.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий