Тушкована форель в яєчному жовтку

Тушковану форель в яєчному жовтку приготувати досить просто. Причому, це можна зробити навіть в мікрохвильовій печі. Пропоную рецепт цієї страви, яке допоможе урізноманітнити ваш стіл, а можна і здивувати друзів без особливих клопотів.

Перелік продуктів:
- свіжа форель: 150 гр. (можна взяти шматочок замороженої риби);
- харчова дрібна сіль, морська;
- вода прохолодна: 3 столові ложки;
- сирий яєчний жовток: 1 шт.
Як приготувати?
Заморожену рибу треба розморозити. Свіжу – почистити і помити. Присолити шматок, присипати приправами і перцем. Покласти в жаростійку скляну посуду і влити води. Зверху, при бажанні, можна полити соком лимона, не більше чайної ложки. Накрити кришкою і поставити в піч. Закрити дверку і натиснути клавіші:
- меню – риба;
- потужність – висока;
- час - 3 хв. 30 сек.;
- старт.
Як час пройде, кришку з скляної посуди зняти. Жовток покласти в мисочку і збовтати виделкою, полити ним зверху форель. Знову помістити скляну посудину без кришки в піч і натиснути клавіші:
- меню – риба;
- потужність – висока;
- час – 1 хвилина;
старт.
Готову рибу покласти на сервірувальне блюдо і подати до столу з овочами, білим хлібом, гірчицею, відварним рисом.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Рецепт засолки ікри окуня

Котлети з ікри коропа або сазана

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Ловля карася в березні

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры