Тушкована форель в яєчному жовтку
Тушковану форель в
яєчному жовтку приготувати досить просто. Причому, це можна зробити навіть в
мікрохвильовій печі. Пропоную рецепт цієї страви, яке допоможе урізноманітнити
ваш стіл, а можна і здивувати друзів без особливих клопотів.
Перелік продуктів:
- свіжа форель: 150
гр. (можна взяти шматочок замороженої риби);
- харчова дрібна
сіль, морська;
- вода
прохолодна: 3 столові ложки;
- сирий яєчний
жовток: 1 шт.
Як приготувати?
Заморожену рибу
треба розморозити. Свіжу – почистити і помити. Присолити шматок, присипати
приправами і перцем. Покласти в жаростійку скляну посуду і влити води. Зверху,
при бажанні, можна полити соком лимона, не більше чайної ложки. Накрити кришкою
і поставити в піч. Закрити дверку і натиснути клавіші:
- меню – риба;
- потужність – висока;
- час - 3 хв. 30
сек.;
- старт.
Як час пройде,
кришку з скляної посуди зняти. Жовток покласти в мисочку і збовтати виделкою,
полити ним зверху форель. Знову помістити скляну посудину без кришки в піч і
натиснути клавіші:
- меню – риба;
- потужність – висока;
- час – 1
хвилина;
старт.
Готову рибу
покласти на сервірувальне блюдо і подати до столу з овочами, білим хлібом,
гірчицею, відварним рисом.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий