Смажена форель на грилі
Ми так любимо
готувати на грилі! Найчастіше, гриль асоціюється з ковбасками або м'ясом. Але
на грилі можна легко приготувати смачну рибу. Виходить соковитим лосось, але не
менш смачно можна підсмажити і форель.
Інгредієнти для
смаженої форелі:
- форель (порція
на людину – 250-300 гр.);
- лимон;
- петрушка;
- масло вершкове;
- спеції – перець,
коріандр, сіль, приправа для гриля.
Приготування:
1. У приготуванні
смачної смаженої форелі головну роль грає свіжа риба. Рибу слід почистити, але
можна купити вже і очищену. Голову відрізати не потрібно.
2. Підготуйте
зелень петрушки, вершкове масло, лимон, коріандр, сіль і перець.
3. Нафарширувати
рибу петрушкою, лимоном, листям коріандру і декількома шматочками вершкового
масла. Можна змастити рибу лимонним соком і прикрасити гілочками петрушки
зверху.
4. Фаршировану
рибу загорнути у фольгу. Готувати можна на грилі або в духовці.
У підсумку, у
приготовленої таким способом риби, шкіра та кістки будуть легко відділятися від
м'яса. Подаємо форель, обливши її лимонним соком.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий