Смажена форель на грилі

Ми так любимо готувати на грилі! Найчастіше, гриль асоціюється з ковбасками або м'ясом. Але на грилі можна легко приготувати смачну рибу. Виходить соковитим лосось, але не менш смачно можна підсмажити і форель.
Інгредієнти для смаженої форелі:
- форель (порція на людину – 250-300 гр.);
- лимон;
- петрушка;
- масло вершкове;
- спеції – перець, коріандр, сіль, приправа для гриля.
Приготування:
1. У приготуванні смачної смаженої форелі головну роль грає свіжа риба. Рибу слід почистити, але можна купити вже і очищену. Голову відрізати не потрібно.
2. Підготуйте зелень петрушки, вершкове масло, лимон, коріандр, сіль і перець.
3. Нафарширувати рибу петрушкою, лимоном, листям коріандру і декількома шматочками вершкового масла. Можна змастити рибу лимонним соком і прикрасити гілочками петрушки зверху.
4. Фаршировану рибу загорнути у фольгу. Готувати можна на грилі або в духовці.
У підсумку, у приготовленої таким способом риби, шкіра та кістки будуть легко відділятися від м'яса. Подаємо форель, обливши її лимонним соком.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків