Риба в кабачковому клярі

Продукти, які потрібні для приготування страви:
- філе риби – 600 грам;
- кабачки (цукіні) – 2 невеликих;
- яйця – 2 штуки;
- борошно – 8-10 столових ложок;
- масло оливи – 30-40 грамів.
1. Кабачки (або цукіні) помити, пропустити крізь дрібні отвори терки. Отриману кашку залишити на 8 хвилин, потім віджати, видаляючи надлишки соку.
2. Рибне філе розрізати на порції.
3. Сирі яйця розмішати виделкою або віночком до однорідності. Потім до них всипати 5 столових ложок борошна, добре перемішати. Після цього у масу додати кашку з кабачків, трохи солі і знову перемішати.
4. Якщо кабачковий кляр вийшов рідкуватим, можна підмішати в нього ще трохи борошна.
5. Шматочки риби посолити, посипати борошном. На пару секунд помістити в миску з кляром, дістати з неї і викласти на сковороду з розпеченим маслом. Смажити півтори хвилини з кожної сторони, включивши вогонь на велику потужність.
6. Перекласти обсмажену рибу у форму і поставити на 10 хвилин у розігріту духовку – запікати до готовності.
7. Рибу в кабачковому клярі подати з нарізаними свіжими овочами (легкий варіант) або з вареним рисом/картоплею (більш ситний варіант).
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Рецепт засолки ікри окуня

Котлети з ікри коропа або сазана

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Ловля карася в березні

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры