Короп фарширований горіхами
Це делікатесне
блюдо можна приготувати на святковий або вихідний день для всієї родини.
Велику рибину
(вагою близько 2 кг ),
почистити, як годиться, розрізати уздовж спинки, вийняти кістки і нутрощі. Голову
і хвіст не відрізати. Дуже ретельно промити, начинити підготовленим фаршем.
Для фаршу:
- цибуля-3-4 шт;
- томатна паста
0,5 склянки;
- нарізані гриби
0,5 склянки (лісові або шампіньйони);
- масло рослинне
для обсмажування цибулі;
- волоські горіхи
1-2 склянки;
- сухарі мелені
0,5 склянки;
- сухе біле вино
0,5 склянки;
- сіль, перець за
смаком;
- яйця 4 шт;
- сметана 300 г ;
- сир тертий.
Цибулю дрібно
порізати і обсмажити в олії, додати томатну пасту і трохи потушити все разом.
Потім покласти в отриманий соус подрібнені горіхи, сухарі, влити вино, посолити
і поперчити за смаком.
Начинити цим
фаршем підготовлену тушку, зашити розріз, покласти на деко, полити вином і
запікати в духовці до готовності, часто поливаючи соком, що виділився.
Готового коропа перекладіть у металевий посуд, зніміть нитки, залийте сумішшю з яєць і сметани,
посипте тертим сиром і запікайте до утворення рум'яної скоринки.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий