Короп фарширований горіхами

Це делікатесне блюдо можна приготувати на святковий або вихідний день для всієї родини.
Велику рибину (вагою близько 2 кг), почистити, як годиться, розрізати уздовж спинки, вийняти кістки і нутрощі. Голову і хвіст не відрізати. Дуже ретельно промити, начинити підготовленим фаршем.
Для фаршу:
- цибуля-3-4 шт;
- томатна паста 0,5 склянки;
- нарізані гриби 0,5 склянки (лісові або шампіньйони);
- масло рослинне для обсмажування цибулі;
- волоські горіхи 1-2 склянки;
- сухарі мелені 0,5 склянки;
- сухе біле вино 0,5 склянки;
- сіль, перець за смаком;
- яйця 4 шт;
- сметана 300 г;
- сир тертий.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити в олії, додати томатну пасту і трохи потушити все разом. Потім покласти в отриманий соус подрібнені горіхи, сухарі, влити вино, посолити і поперчити за смаком.
Начинити цим фаршем підготовлену тушку, зашити розріз, покласти на деко, полити вином і запікати в духовці до готовності, часто поливаючи соком, що виділився.
Готового коропа перекладіть у металевий посуд, зніміть нитки, залийте сумішшю з яєць і сметани, посипте тертим сиром і запікайте до утворення рум'яної скоринки.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Рецепт засолки ікри окуня

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Котлети з ікри коропа або сазана

Смажена риба в'юн

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Опариш в домашніх умовах

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры