Термос для зимової рибалки

Зимою під час рибалки в холодну погоду хочеться зігрітися і випити гарячого чаю або кави. В цьому мені допомагає термос.
Для рибалки краще купувати термос з сталевою колбою, адже термос може падати на лід і скляна колба може розбитися. Відомо, що звичайні гвинтові пробки краще тримають тепло як пробки з клапанами, тому для рибалки зимою купив собі термос об’ємом 1 літр який мені вистачає на цілий день з звичайною пробкою.
Маю ще термос об’ємом 0,5 літра з гвинтовою пробкою-клапаном, але в ньому запарюю пшеницю і перловку для поплавочної ловлі риби. Також пробка-клапан може вийти з ладу і чай або кава під час рибалки на льоду охолонуть за лічені хвилини.
Мій літровий термос на невеликому морозі тримає напій гарячим до 10 годин. Вважаю це нормою і якщо ваш напій в термосі швидше охолоджується – вам варто задуматися над покупкою нового термоса.
Пам’ятайте – якісний товар не може бути дешевим. Тому купувати термос на базарі не рекомендую. Краще піти в туристичний або риболовний магазин та проконсультуватися з продавцями і самому оглянути якість збірки термоса.
Пробував на зимовій рибалці під час невеликого морозу пити чай з термокружки, і скажу що напій залишався гарячий поки я його не випив.
В чашці з термоса чай швидше холоне як в термокружці. Тому якщо у вас в ящику чи санках є вільне місце – можете взяти з собою на рибалку разом з термосом і термокружку.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Ловля карася в листопаді

Смажений вугор