Річковий окунь запечений в духовці

Запечена в духовці риба – дуже смачне і ніжне блюдо, особливо якщо це річковий окунь. Блюдо розраховане на 4 чоловіка та готується на протязі 30 хвилин.
окунь запечений в духовці
Інгредієнти для приготування страви:
- річковий окунь – 4 шт.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- кріп – 1 гілочка;
- масло рослинне – 3 ст. л.;
- приправа для риби – 1 ч. л.;
- сіль, чорний перець.
Процес приготування страви:
В цьому рецепті самий напружений момент - це почистити окуня. Відкрию невеликий секрет: перед чищенням окуня, покладіть його на 5 хвилин в морозилку, щоб трохи підморозити. Тоді луска буде легко зніматися.
1. Щоб окунь не коловся, обріжте ножицями з риби всі плавці, почистіть луску, випатрайте, видаліть зябра. Все це робити краще в рукавичках. Посоліть рибу з внутрішньої і зовнішньої сторони, посипте приправою і залиште маринуватися на 10-15 хвилин.
2. Поки окунь маринується, потрібно почистити цибулю і нарізати дрібними кубиками. Подрібнити гілочку кропу.
3. Скласти нарізку в чашку, приправити сіллю і чорним перцем, перемішати, це буде ароматна начинка для риби.
4. Фольгу змащуємо рослинним маслом і кладемо на неї рибу.
5. Черевце окуня заповнюємо цибульною начинкою.
6. Загортаємо рибу у фольгу і викладаємо на деко.
7. Запікаємо річкового окуня в духовці, розігрітій до 200 градусів 20 хвилин.
8. Розгорнути фольгу і заново помістити деко в духовку на 8-10 хвилин.
Готовий запечений окунь в фользі дуже смачний. Приємного апетиту.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Ловля верховодки

Приготування заливної риби

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Головень (клень) запечений в духовці