Камбала з баклажанами
Камбала – риба,
яка готується дуже просто. Вона дуже смачна і практично без кісточок! Щоб друге
блюдо вийшло більш ситним, то камбалу можна приготувати з баклажанами.
Інгредієнти для приготування страви:
- 1 кг . камбали;
- 4 баклажана;
- 4 помідора;
- шматок сиру;
- 2 огірка;
- кілька зубчиків
часнику;
- олія оливкова,
сік лимона, борошно, зелень і спеції.
Спосіб приготування
1. Обробити рибу
на філе, ретельно промийте, поріжте на порційні шматочки, приправте спеціями,
полийте маслом з соком лимона. Відставте в сторону на 15 хвилин.
2. Очистіть
часник та подрібніть його. Промийте огірочки з помідорами та поріжте
кружечками. Дрібно поріжте промиту зелень. Баклажани вимийте, очистіть, поріжте
кружальцями, підсоліть, потріть часником, обваляйте в борошні. Далі потріть
сир.
3. Промажте
маслом форму, викладіть рибку з баклажанами, чергуючи інгредієнти. Влийте трохи
води, готуйте при середній температурі на протязі 20 хвилин. Потім посипте
сиром із зеленню та готуйте ще 5 хвилин.
Подавайте
камбалу, прикрасивши страву кусочками овочів і цільними гілочками зелені.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий