Річкова форель (пструг струмковий) запечена в духовці
У місті Стрий в
річці Стрий можна піймати лососеві риби є - пструг струмкова або форель
річкова. Невелика і ніжна рибка яка занесена в червону книгу України! Але на
ринку цю рибу можна купити в браконьєрів. За кордоном цю рибу запросто можна
піймати в гірських річках – тому пропоную простий рецепт річкової форелі запеченої
в духовці.
Процес приготування страви:
1. Річкову форель
почистити, посолити, поперчити, в черевце покласти зелені та скибочку лимона. На
деко пергамент, рибку, змастити рослинним маслом і покласти в духовку при
температурі 180 °С.
2. Через 15
хвилин, полити соком, що виділився з риби, присипати середземноморськими травами
і ще на п'ять хвилин покласти в духовку повернувши іншою стороною – щоб пструг підрум'янився.
3. До рибки порізати
цибулю, спасерувати, додати цукор, родзинки, трохи присолити.
4. Протомити все
до прозорості цибулі.
5. Якщо є сливи –
розполовинити і додати до цибулі.
6. Винним оцтом
підкислити.
Пструг струмковий
готовий! Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий