Річкова форель (пструг струмковий) запечена в духовці

 
У місті Стрий в річці Стрий можна піймати лососеві риби є - пструг струмкова або форель річкова. Невелика і ніжна рибка яка занесена в червону книгу України! Але на ринку цю рибу можна купити в браконьєрів. За кордоном цю рибу запросто можна піймати в гірських річках – тому пропоную простий рецепт річкової форелі запеченої в духовці.
Процес приготування страви:
1. Річкову форель почистити, посолити, поперчити, в черевце покласти зелені та скибочку лимона. На деко пергамент, рибку, змастити рослинним маслом і покласти в духовку при температурі 180 °С.
2. Через 15 хвилин, полити соком, що виділився з риби, присипати середземноморськими травами і ще на п'ять хвилин покласти в духовку повернувши іншою стороною – щоб пструг підрум'янився.
3. До рибки порізати цибулю, спасерувати, додати цукор, родзинки, трохи присолити.
4. Протомити все до прозорості цибулі.
5. Якщо є сливи – розполовинити і додати до цибулі.
6. Винним оцтом підкислити.
Пструг струмковий готовий! Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків