Сом з овочами приготований на природі
Одного разу друзі
запросили мене на рибалку на річку Дністер яка протікає через місто Галич. Ловили
ми тоді плотицю донками. Колега взяв з дому м'ясо сома якого він піймав
декілька днів тому та саморобну металеву тарілку на якій і буде готувати смачну
страву м'ясо сома з овочами.
Процес приготування страви:
1. Розводимо
вогонь і розпалюємо тарілку.
2. Наливаємо
рослинне масло. Картопля вимагає більше часу для приготування вона першою в
масло йде яку готуємо 10-15 хв.
3. Потім
добавляємо цибулю, часник, стручкову квасолю, солодкий перець та баклажани.
4. Коли овочі зарум'яняться
- можна добавити помідори і гриби.
5. Весь час
перемішуємо! Бачите як багато ми всього додали, а овочі ужарюються і з’являється
місце в тарілці.
6. Коли овочі пустили
сік - час для риби. Перемішувати страву треба обережно, якщо не хочемо перетворити
рибу в кашу. Добавляємо спеції і сіль. У мене з спецій: суміш солодких перців,
чилі, імбир, чабер, сухий розмарин.
7. Коли зрозумієте,
що риба готова - засипайте зелень і знімайте з вогню.
8. Обережно зливаємо
зайвий жир та несемо страву на стіл.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий