Смажений вугор

Вугор, приготований за цим рецептом здасться вам дуже смачним делікатесом. Не позбавляйте себе задоволення і приготуйте смаженого вугра. Блюда розраховане на 3-4  порції.
Інгредієнти для приготування страви:
- вугор морський – 600-700 гр. (вага вже очищеного вугра);
- оцет 9% – 2 ст. ложки;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- перець чорний горошком – 5 шт.;
- гвоздика – 3-4 шт.;
- часник – 2-3 зубчики;
- аніс – 1 щіпка;
- чебрець – 1 щіпка;
- куркума – 0,5 чайної ложки;
- борошно – 3-4 ст. ложки;
- масло рослинне для смаження – 100 мл.;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- вода – 700 мл.
Процес приготування смаженого вугра:
Вам пощастило і у вас є вугор? Але ви не знаєте як його приготувати? В такому випадку вам знадобиться саме цей рецепт приготування смаженого вугра. Просто посмажити цю делікатесну рибу – це так банально. Давайте витратимо трохи часу і створимо шедевр. Я розповім вам, як зробити смаженого вугра з особливим смаком. Отже, беремося за справу.
1. Ставимо кип'ятити воду для маринаду.
2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник – дрібними кусочками.
3. У киплячу воду кидаємо гвоздику, перець, чебрець аніс і сіль. Маринад потрібно кип'ятити 3-4 хвилини і відставляємо охолоджуватися.
4. Чистимо вугра від слизу і видаляємо нутрощі. Відрізаємо голову і хвіст. Решту тушки нарізаємо на невеликі шматочки.
5. Додаємо в маринад цибулю і часник, вливаємо оцет.
6. Тепер опускаємо в маринад шматочки вугра і залишаємо маринуватися на 1,5-2 години.
7. Зливаємо маринад, обсушуємо рибу.
8. Змішуємо борошно з куркумою і обвалюємо в суміші шматочки вугра.
9. Смажимо на розігрітій олії на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.
Вугра, приготованого таким способом, подаємо зі свіжими овочами і насолоджуємося незвичайним смаком.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Ловля верховодки

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків