Філе білої риби запечене на овочевій подушці

Біла риба є корисним дієтичним продуктом. Її м'ясо насичує організм необхідним людині білком. Нижче наведено рецепт приготування філе білої риби, який припаде до смаку як спортсменам, що стежать за фігурою, так і вибагливим гурманам. Страва містить всього 66 кілокалорій на 100 грам.
Потрібні інгредієнти для приготування страви:
- 2 кабачки, нарізані пластами;
- 2 цибулини, нарізані кільцями;
- 3 томати, нарізані пластами;
- прованська олія (50 мл);
- 3 по 150 гр філейних шматків білої риби;
- 1 подрібнений зубчик часнику;
- свіжовичавлений сік з половини лайма;
- 1 велика ложка гірчиці зернами;
- 1/2 чаші крупно порізаної петрушки.
Процес приготування страви:
1. Попередньо нагріти духовку аж до 200 °C.
2. Акуратно викласти на деко вже нарізані кабачки, цибулю і помідори.
3. Збризнути овочі прованською олією (1 ст. ложка).
4. Покласти рибне філе на овочеву подушку.
5. Знову збризнути прованською олією (1 ст. ложка).
6. Випікати протягом 30 хвилин до повної готовності.
7. У маленькій мисці перемішуємо подрібнений часник, сік лайма, зерна гірчиці, масло – це буде соус.
8. Гармонійно розкладаємо по тарілках готові овочі, а потім поверх шматочки білої риби.
9. Поливаємо приготовленим соусом.
10. Посипаємо крупно порізаною петрушкою.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Яку снасть брати з собою для риболовлі на Чорному морі?

Мормишинг та наноджиг для новачків! З чого почалося моє захоплення мормишингом або наноджигом

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Світлячок як сигналізатор покльовки для нічної рибалки з сайту Аліекспрес

Рибалка піймав коропа вагою 51 кг. 200 гр. – новий світовий рекорд

Ловим голавля на черешню, вишню и другие фруктовые насадки

Ловимо головня (кленя) на черешню, вишню та інші фруктові насадки

Мій спосіб приготування «манної бовтанки» для рибалки