Суші з вугром

Насолоджуйтеся тонким вишуканим смаком суші з вугром, доторкніться до таємниць японської кухні. Приготувати суші з вугром в домашніх умовах досить просто, а страва виходить смачнішою, ніж в суші-барі!
Інгредієнти для приготування страви:
- копчений вугор – 180 гр.;
- рис для суші – 80 гр.;
- вода – 150 мл.;
- рисовий оцет – 60 мл.;
- цукор – 1 чайна ложка;
- водорості норі – 1 шт.;
- насіння кунжуту – 20 гр.;
- сіль – 0,5 чайної ложки.
Процес приготування суші з вугром:
Як бачите, приготувати суші з вугром в домашніх умовах зовсім нескладно. Цей класичний рецепт суші з вугром не зазнав змін з давніх часів – так це блюдо готували раніше, так його готують і сьогодні. Японська кухня в цьому питанні не відступає від давніх традицій. Раніше це блюдо вважалося у нас екзотичним, а зараз ви з легкістю зможете приготувати суші для романтичної вечері у себе вдома. Приємного вечора і апетиту!
1. Варимо спеціальний рис для суші, діючи строго по інструкції на упаковці. У готовий рис додаємо рисовий оцет, сіль і цукор. Акуратно розмішуємо.
2. Поки варився наш рис, у нас був час зайнятися вугром. Якщо ви купили вугра в шкірці – її потрібно відділити від вугра.
3. Наріжемо м'ясо вугра красивими ромбовидними смужками.
4. Змочуємо руки у воді і приступаємо до ліплення наших суші. Робимо невеликі овальної форми колобки.
5. Якщо хочете, можете покласти на рис по маленькому шматочку пасти васабі. Накриваємо рис смужками вугра.
6. Прив’язуємо скибочки вугра до колобка з рису тонкими смужками норі.
7. Посипаємо кожну суші зернятками кунжуту.
За японською традицією, на суші подаємо соєвий соус і маринований імбир.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Головень (клень) запечений в духовці

Приготування заливної риби

Ультралайтові попери за 1 цент або 38 копійок! Попери для окуня та головня! Дешевий попер на рибалку