Смажений вугор
Вугор,
приготований за цим рецептом здасться вам дуже смачним делікатесом. Не
позбавляйте себе задоволення і приготуйте смаженого вугра. Блюда розраховане на
3-4 порції.
Інгредієнти для приготування страви:
- вугор морський
– 600-700 гр. (вага вже очищеного вугра);
- оцет 9% – 2 ст.
ложки;
- цибуля ріпчаста
– 1 шт.;
- перець чорний
горошком – 5 шт.;
- гвоздика – 3-4 шт.;
- часник – 2-3 зубчики;
- аніс – 1 щіпка;
- чебрець – 1 щіпка;
- куркума – 0,5 чайної
ложки;
- борошно – 3-4 ст.
ложки;
- масло рослинне
для смаження – 100 мл.;
- сіль – 0,5 чайної
ложки;
- вода – 700 мл.
Процес приготування смаженого вугра:
Вам пощастило і у
вас є вугор? Але ви не знаєте як його приготувати? В такому випадку вам
знадобиться саме цей рецепт приготування смаженого вугра. Просто посмажити цю
делікатесну рибу – це так банально. Давайте витратимо трохи часу і створимо
шедевр. Я розповім вам, як зробити смаженого вугра з особливим смаком. Отже,
беремося за справу.
1. Ставимо
кип'ятити воду для маринаду.
2. Чистимо цибулю
і часник. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник – дрібними кусочками.
3. У киплячу воду
кидаємо гвоздику, перець, чебрець аніс і сіль. Маринад потрібно кип'ятити 3-4
хвилини і відставляємо охолоджуватися.
4. Чистимо вугра
від слизу і видаляємо нутрощі. Відрізаємо голову і хвіст. Решту тушки нарізаємо
на невеликі шматочки.
5. Додаємо в
маринад цибулю і часник, вливаємо оцет.
6. Тепер
опускаємо в маринад шматочки вугра і залишаємо маринуватися на 1,5-2 години.
7. Зливаємо
маринад, обсушуємо рибу.
8. Змішуємо
борошно з куркумою і обвалюємо в суміші шматочки вугра.
9. Смажимо на
розігрітій олії на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.
Вугра,
приготованого таким способом, подаємо зі свіжими овочами і насолоджуємося незвичайним
смаком.
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий