Морський окунь запечений у фользі
Мені дуже
подобаються морепродукти, вони неймовірно корисні і до того ж смачні. Мій
чоловік просто обожнює запеченого морського окуня, якого я готую. Пропоную рецепт
морського окуня запеченого у фользі на приготування якого знадобиться 1 година
і страва розрахована на 3 порції.
Для приготування
морського окуня запеченого у фользі нам знадобляться наступні інгредієнти:
- морський окунь
- 2 шт.;
- томатна паста -
1 ст. ложка;
- часник - 1 зубчик;
- зелень кропу і
петрушки - 1 пучок;
- цибуля - 1 штука;
- олія - 2 ст.
ложки;
- лимон - 0,5 шт.;
- сіль за смаком.
Процес приготування страви:
1. Застеліть
форму фольгою, змастіть її маслом, викладіть шар нарізаної не дуже тонкими
півкільцями цибулі і гілочки петрушки і кропу.
2. Морского окуня
помийте, почистіть. Натріть його сіллю, перцем, часником, олією і томатною
пастою.
3. Виложіть рибу
на шар цибулі. Зверху покладіть шматочки лимона кільцями і ще зелені, накрийте
фольгою.
4. Розігрійте
духовку до 180 градусів. Випікайте рибу близько 45 хвилин.
5. Виложіть рибу
на блюдо сервіровки і прикрасьте зеленню.
Щоб на рибі
утворилася запечена скоринка, зніміть фольгу на 10 хвилин до готовності страви.
Кому подобається більше соковита рибка, можете цього не робити. При бажанні
можна також поруч з окунем в фользі покласти шматочки кабачків або помідорів.
Вони просочаться смачними ароматами рибки. Таким чином можна приготувати і рибу,
і гарнір до неї одночасно.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий