Морський окунь запечений у фользі

Мені дуже подобаються морепродукти, вони неймовірно корисні і до того ж смачні. Мій чоловік просто обожнює запеченого морського окуня, якого я готую. Пропоную рецепт морського окуня запеченого у фользі на приготування якого знадобиться 1 година і страва розрахована на 3 порції.
Морський окунь запечений у фользі
Для приготування морського окуня запеченого у фользі нам знадобляться наступні інгредієнти:
- морський окунь - 2 шт.;
- томатна паста - 1 ст. ложка;
- часник - 1 зубчик;
- зелень кропу і петрушки - 1 пучок;
- цибуля - 1 штука;
- олія - ​​2 ст. ложки;
- лимон - 0,5 шт.;
- сіль за смаком.
Процес приготування страви:
1. Застеліть форму фольгою, змастіть її маслом, викладіть шар нарізаної не дуже тонкими півкільцями цибулі і гілочки петрушки і кропу.
2. Морского окуня помийте, почистіть. Натріть його сіллю, перцем, часником, олією і томатною пастою.
3. Виложіть рибу на шар цибулі. Зверху покладіть шматочки лимона кільцями і ще зелені, накрийте фольгою.
4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте рибу близько 45 хвилин.
5. Виложіть рибу на блюдо сервіровки і прикрасьте зеленню.
Щоб на рибі утворилася запечена скоринка, зніміть фольгу на 10 хвилин до готовності страви. Кому подобається більше соковита рибка, можете цього не робити. При бажанні можна також поруч з окунем в фользі покласти шматочки кабачків або помідорів. Вони просочаться смачними ароматами рибки. Таким чином можна приготувати і рибу, і гарнір до неї одночасно.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків