Азу з риби

Пропоную сьогодні приготувати рибне блюдо для гурмана – азу з риби. Для рибного азу бажано вибирати філе риби без кісток або з незначним їх змістом.
Продукти, необхідні для приготування страви:
- риба філе - 700 г.;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- картопля - 2-3 шт.;
- помідор - 1 шт.;
- огірок солоний - 3 шт.;
- морква - 1 шт.;
- часник - 3 зуб.;
- зелень - за смаком;
- лавровий лист - 1 шт.;
- перець чорний мелений - 1 щіпка;
- спеції до риби - 0,5 ч.л.;
- сіль за смаком;
- бульйон - 100 мл.;
- олія - ​​50 мл..
Процес приготування азу з риби:
1. Філе риби промити. Якщо філе заморожене, то попередньо розморозити. Нарізати невеликими шматочками 2 на 4 см або на власний розсуд.
2. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Картоплю почистити, помити і нарізати кубиками.
3. Помідор облити окропом, зняти шкірку і нарізати дрібними кубиками. Моркву почистити, вимити і натерти на крупній тертці.
4. Огірки подрібнити: можна півкругами, кубиками, брусочками або просто на крупній тертці.
5. На сковороді розігріти олію і обсмажити на ній цибулю з картоплею до рум'яності.
6. До цибулі з картоплею додати моркву і прожарити на середньому вогні разом 2-3 хвилини, помішуючи.
7. Додаємо одночасно помідори і рибне філе. Тушкуємо хвилин 10 на невеликому вогні.
8. Вливаємо в сковороду бульйон і додаємо огірочки.
9. Через 5 хвилин посолити за смаком, поперчити, додати спеції і лавровий лист, порізаний часник і зелень. Перемішати. Протримати рибне азу на вогні ще 2-3 хвилини.
Подавати азу з риби як окрему страву або з будь-яким гарніром.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків