Мойва запечена в фользі
Мойва запечена в
фользі, виходить соковитою і ароматною. При мінімумі інгредієнтів у вас вийде
ситне і корисне для організму блюдо. Страва готується 30 хвилин і розрахована
на 4 порції.
Для приготування мойви запеченої в фользі нам
знадобляться наступні інгредієнти:
- мойва - 500 гр.;
- цибуля - 1-2 шт.;
- перець чорний
мелений - за смаком;
- сіль за смаком;
- кріп - 1 пучок;
- олія - 1 чайна
ложка (для змащування форми).
Процес приготування страви:
1. Заморожену
мойву заздалегідь розморозьте в холодильнику. Цибулю почистіть та помийте.
2. Почистіть мойву: видаліть голови, плавники та нутрощі і чорну плівку. Якщо не прибрати
чорну плівку, то рибка буде гірчити. Плівку легко видаляти за допомогою
паперового рушника. Очищену мойву промийте в крижаній воді.
3. Форму для
запікання змастіть рослинною олією. Викладіть шар цибулі, нарізаної
півкільцями. Трохи посоліть.
4 Зверху - шар
мойви. Посипте меленим перцем і посоліть за смаком. Викладіть гілочки кропу.
Форму накрийте фольгою.
5. Запікайте в
розігрітій до максимуму духовці протягом 20-25 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй
духовці.
6. Подавайте з
улюбленим гарніром і свіжою зеленню.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий