Мойва запечена в фользі

Мойва запечена в фользі, виходить соковитою і ароматною. При мінімумі інгредієнтів у вас вийде ситне і корисне для організму блюдо. Страва готується 30 хвилин і розрахована на 4 порції.
Для приготування мойви запеченої в фользі нам знадобляться наступні інгредієнти:
- мойва - 500 гр.;
- цибуля - 1-2 шт.;
- перець чорний мелений - за смаком;
- сіль за смаком;
- кріп - 1 пучок;
- олія - ​​1 чайна ложка (для змащування форми).
Процес приготування страви:
1. Заморожену мойву заздалегідь розморозьте в холодильнику. Цибулю почистіть та помийте.
2. Почистіть мойву: видаліть голови, плавники та нутрощі і чорну плівку. Якщо не прибрати чорну плівку, то рибка буде гірчити. Плівку легко видаляти за допомогою паперового рушника. Очищену мойву промийте в крижаній воді.
3. Форму для запікання змастіть рослинною олією. Викладіть шар цибулі, нарізаної півкільцями. Трохи посоліть.
4 Зверху - шар мойви. Посипте меленим перцем і посоліть за смаком. Викладіть гілочки кропу. Форму накрийте фольгою.
5. Запікайте в розігрітій до максимуму духовці протягом 20-25 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
6. Подавайте з улюбленим гарніром і свіжою зеленню.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Смажена риба в'юн

Головень (клень) запечений в духовці

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків