Раки зварені в пиві
Більшість людей
раків їсть дуже рідко, один або два рази в рік. Якщо пощастило придбати раків,
потрібно вміти правильно їх зварити. В цій статті ділюся смачним рецептом, як
приготувати раків в пиві.
Варені раки – це
відмінна закуска до пива. Крім цього, їх можна використовувати для приготування
супів, салатів і різних закусок. Здавалося б, не так вже й складно приготувати
раків, кинув у киплячу каструлю – і раки готові. В цілому це так. Але цей
рецепт відрізняється від звичного нам, адже раків обов'язково потрібно настоювати
близько 24 годин, саме тоді у них буде особливий смак.
Інгредієнти для приготування страви:
- вода – 1,5 л .;
- рак – 24 шт.;
- пиво – 1 л .;
- кріп – 1 пучок;
- морська сіль –
1 ст. ложка;
- чорний і
запашний перець горошком – 2 ст. ложки.
Процес приготування страви:
1. В велику
каструлю наливаю воду і темне пиво, додати великий пучок кропу, сіль, чорний і
запашний перець. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо воду до кипіння.
2. В киплячу
воду, не збавляючи вогонь кладемо помитих раків, накриваємо кришкою і варимо до
закипання.
3. Після цього
зменшуємо вогонь і варимо 5-6 хвилин, потім вимикаємо вогонь.
4. Кришку з
каструлі не знімаємо, а залишаємо остигати при кімнатній температурі. Потім
переставляємо в холодильник і настоюємо 24 години. Готових раків подаємо до
столу вже теплими.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий