Звіт за 19 серпня 2017 року – ловимо карася поплавцевими вудками

Після обіду з Юрою їдемо на ставок в село Бистровиця. Карась клює набагато гірше чим тиждень тому і рибаків на водоймі практично немає. Займаємо вільний сектор на водоймі та закидаємо поплавцеві вудки та донку. В мене на манну бовтанку клюють 4 карасики – живчики для окуня які відправляються назад ставок. Наживляю на гачок червоного черв’яка і той же дрібний карась знову на гачку. Через годину ловлі ловлю першого їстівного карася. На сьогоднішній рибалці це був найбільший карась вагою 140 грам.
карась в горохівському районі
В нашому секторі риба в основному клювала на тісто та манну бовтанку. А в сусідньому секторі карася ловили на червоного черв’яка. Під вечір кльов активізувався і вдалося активно половити рибку на протязі 30 хвилин.
вибрати поплавок для карася
Інколи після закиду поплавця карась зразу вів йог в сторону або ложив на воду. Цікаво, що на донку та снасть вбивцю карася Юра не піймав жодної риби. В підсумку я піймав 1,3 кг риби та задоволений відпочинком поїхав додому.
карась у волинській області
Завтра попробую половити карася літньою мормишкою або бічним кивком. Багато риби біля берега і мені цікаво чи буде карась ловити на «браконьєрську» снасть під назвою літня мормишка (бічний кивок).
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків