Смажені раки
Не придумали ще
смачнішої закуски до пива, ніж раки. Раки варені або смажені виходять
неймовірно смачними. Рекомендую спробувати приготувати гострих раків в соєвому
соусі і з табаско.
Інгредієнти для
приготування страви:
- раки – 0,5 кг .;
- соєвий соус – 600
гр.;
- соус чилі – 150
гр.;
- соус табаско –
10 гр.;
- часник – 2 зубчики;
- масло рослинне –
100 мл.
Щоб приготувати
смажених раків, вам знадобиться велика глибока сковорода, в якій поміститься
приблизно 20 невеликих раків, а також їх можна буде легко перевертати. Я люблю
готувати раків гострими, не тільки з соєвим соусом, але і з соусом табаско і
чилі. Тоді вони виходять особливо пікантні.
1. Якщо ви
використовуєте дрібних раків, можете сміливо їх смажити цілими.
2. Добре вимийте
раків.
3. Для смаження
нам знадобиться глибока сковорідка, в якій треба змішати соуси: соєвий, чилі та
табаско. Також додаємо масло рослинне і часник. Підігрійте перемішані соуси.
Потім опустіть в сковорідку промитих раків, обсмажуйте в суміші соусів хвилин
10-15 з двох сторін.
4. Готові раки
мають характерний червоний колір.
5. Готових
смажених раків подавайте з шматочками лимона до пива.
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий