Смажені раки

Не придумали ще смачнішої закуски до пива, ніж раки. Раки варені або смажені виходять неймовірно смачними. Рекомендую спробувати приготувати гострих раків в соєвому соусі і з табаско.
Інгредієнти для приготування страви:
- раки – 0,5 кг.;
- соєвий соус – 600 гр.;
- соус чилі – 150 гр.;
- соус табаско – 10 гр.;
- часник – 2 зубчики;
- масло рослинне – 100 мл.
Щоб приготувати смажених раків, вам знадобиться велика глибока сковорода, в якій поміститься приблизно 20 невеликих раків, а також їх можна буде легко перевертати. Я люблю готувати раків гострими, не тільки з соєвим соусом, але і з соусом табаско і чилі. Тоді вони виходять особливо пікантні.
1. Якщо ви використовуєте дрібних раків, можете сміливо їх смажити цілими.
2. Добре вимийте раків.
3. Для смаження нам знадобиться глибока сковорідка, в якій треба змішати соуси: соєвий, чилі та табаско. Також додаємо масло рослинне і часник. Підігрійте перемішані соуси. Потім опустіть в сковорідку промитих раків, обсмажуйте в суміші соусів хвилин 10-15 з двох сторін.
4. Готові раки мають характерний червоний колір.
5. Готових смажених раків подавайте з шматочками лимона до пива.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків