Копчені раки
Такий рецепт
приготування копчених раків – досить простий і під силу кожному. Але зате
результат вас точно приємно здивує – копчені раки виходять смачними і
надзвичайно соковитими! Спробуйте обов'язково!
Інгредієнти для приготування страви:
- раки – 1 кг .;
- пиво – 1,5 л .;
- кріп насіння –
2 ст. ложки;
- кріп гілки – 1 пучок;
- сіль – 1 ст.
ложка.
Процес приготування страви:
Розповім, як приготувати
копчених раків – на природі виходить смачно і ароматно! Раніше я раків тільки варив, але після того, як спробував їх замаринувати і закоптити, зрозумів,
наскільки ж вони можуть бути ніжними – усілякі делікатеси креветок, як кажуть, «відпочивають»!
1. Робимо розсіл –
сіль розводимо в пиві, додаємо насіння і гілки кропу. Затоплюємо в ньому раків,
і залишимо на добу.
2. Викладаємо
раків на решітку мангалу, і коптимо як звичайну рибу. Якщо ж не вмієте – просто
можна «підкоптити» їх на вугіллі.
3. Готових
копчених раків посипаємо зеленню і подаємо.
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий