Готуємо рибні котлети з судака

Судак не має багато дрібних кісток, тому його філе відмінно підходить для приготування рибних котлет. В рибний фарш з філе судака я додаю сало, щоб котлети вийшли соковитими, а також цибулю і багато часнику для смаку і аромату. Котлети з судака виходять дуже смачними, хоча з однієї рибки їх виходить не дуже багато (у мене вийшло 10 котлет), спробуйте приготувати такі котлетки і ви! Страва готується 45 хвилин і розрахована на 4 осіб.
Інгредієнти, потрібні для приготування страви:
- риба судак – 400 гр.;
- сало – 80 гр.;
- ріпчаста цибуля – 170 гр.;
- часник – 3 зубчики;
- куряче яйце (тільки жовток) – 1 шт.;
- панірувальні сухарі – 5 ст. л.;
- рослинна олія для смаження – 80 мл.;
- хліб – 80 гр.;
- вода – 60 мл.;
- сіль – за смаком;
- чорний мелений перець – за смаком.
Процес приготування страви:
1. Щоб приготувати котлети з судака, візьміть судака, сало, цибулю, часник, куряче яйце, панірувальні сухарі, рослинну олію, хліб, воду, сіль і чорний мелений перець.
2. У судака видаліть нутрощі, промийте рибку всередині і зовні. Цибулю і часник почистіть. Шматочки хліба замочіть в невеликій кількості води.
3. Зніміть з судака все філе і пропустіть його через м'ясорубку (дрібну сітку).
4. До рибного фаршу також перекрутіть розмоклі шматочки хліба, витиснувши з них зайву воду, а також сало, цибулю і часник. Додайте у фарш для котлет один яєчний жовток.
5. Всипте у фарш сіль, перець і перемішайте.
6. Сформуйте з рибного фаршу котлети і запаніруйте їх у сухарях.
7. Обсмажте котлети на олії з двох сторін і, при необхідності, протушкуйте з додаванням невеликої кількості води.
8. Все – рибні котлети з судака можна дегустувати!
Приємного вам апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків