Готуємо рибні котлети з судака
Судак не має багато
дрібних кісток, тому його філе відмінно підходить для приготування рибних
котлет. В рибний фарш з філе судака я додаю сало, щоб котлети вийшли
соковитими, а також цибулю і багато часнику для смаку і аромату. Котлети з
судака виходять дуже смачними, хоча з однієї рибки їх виходить не дуже багато
(у мене вийшло 10 котлет), спробуйте приготувати такі котлетки і ви! Страва
готується 45 хвилин і розрахована на 4 осіб.
Інгредієнти, потрібні для приготування страви:
- риба судак – 400
гр.;
- сало – 80 гр.;
- ріпчаста цибуля
– 170 гр.;
- часник – 3
зубчики;
- куряче яйце
(тільки жовток) – 1 шт.;
- панірувальні
сухарі – 5 ст. л.;
- рослинна олія
для смаження – 80 мл.;
- хліб – 80 гр.;
- вода – 60 мл.;
- сіль – за
смаком;
- чорний мелений
перець – за смаком.
Процес приготування страви:
1. Щоб
приготувати котлети з судака, візьміть судака, сало, цибулю, часник, куряче яйце,
панірувальні сухарі, рослинну олію, хліб, воду, сіль і чорний мелений перець.
2. У судака
видаліть нутрощі, промийте рибку всередині і зовні. Цибулю і часник почистіть.
Шматочки хліба замочіть в невеликій кількості води.
3. Зніміть з
судака все філе і пропустіть його через м'ясорубку (дрібну сітку).
4. До рибного
фаршу також перекрутіть розмоклі шматочки хліба, витиснувши з них зайву воду, а
також сало, цибулю і часник. Додайте у фарш для котлет один яєчний жовток.
5. Всипте у фарш
сіль, перець і перемішайте.
6. Сформуйте з
рибного фаршу котлети і запаніруйте їх у сухарях.
7. Обсмажте
котлети на олії з двох сторін і, при необхідності, протушкуйте з додаванням
невеликої кількості води.
8. Все – рибні
котлети з судака можна дегустувати!
Приємного вам
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий