Звіт за 16 лютого 2019 року – половив окунця на мормишку з мотилем

Після моєї останньої рибалки з льоду кожного дня на вулиці була плюсова температура, тому надіявся у вихідні, що буде клювати карась з льоду на мормишку з мотилем. Приїхав на ставок в село Цегів, а під берегом лід розтанув. Добре, що місцеві рибаки поробили кладки, по якій я вийшов на лід. Рибаків на льоді майже не було, вирішив зразу піти на місце де свердлився минулого тижня. Під час всієї рибалки був густий туман.
зимова рибалка в горохівському районі
Окунь клював погано, як на живця так і на мормишку з мотилем. З 2-ї лунки піймав першого окуня вагою 80 грам.
ловля окуня на мормишку з мотилем
Далі мав декілька делікатних тичків риби, але засікти її ніяк не виходило. Вирішив поміняти волосінь з 0,1 мм на 0,065 мм і окунь вже засікався за мормишку. Ось сьогодні при ловлі окуня товщина волосіні грала роль.
ловля окуня на мормишку з мотилем в цегові
Правда покльовки були на протязі однієї години. В 11 годин риба закрила рот і я вирішив завершити рибалку. Улов невеликий, але краще провести вільний час на рибалці чим на дивані біля телевізора.
рибалка в цегові
Тим більше, з таким потеплінням лід стане небезпечним для рибалки. Завтра знову поїду на зимову рибалку з льоду. Весна не за горами.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Головень (клень) запечений в духовці

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня