Рагу з риби

Пропоную смачний рецепт з риби який можна приготувати в домашніх умовах, а саме рагу з риби. Думаю, ви ще не пробували готувати цю страву, тому в цій статті поділюся своїм рецептом.
Інгредієнти для приготування страви:
- 500 гр. філе білої морської риби (тріска, судак, пікша, морський окунь);
- 500 гр. броколі;
- 200 гр. печериць;
- 1 середня цибулина;
- 100 гр. сметани;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- середній пучок кропу;
- сіль, мелений чорний перець.
Процес приготування страви:
1. У броколі відріжте стебло, наріжте кружальцями завтовшки 2 см. Головку броколі розберіть на невеликі суцвіття. Відваріть суцвіття і шматочки стебла в киплячій підсоленій воді 3 хв. Перекладіть шумівкою в посуд з холодною водою, через 2 хв. відкиньте на друшляк. Відвар збережіть.
2. Печериці почистіть, розріжте кожен гриб на 4 частини, збризніть 1 ст. л. лимонного соку. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Рибне філе наріжте невеликими шматочками шириною 2-2,5 см. Побризкайте філе лимонним соком.
3. У глибокій сковороді розтопіть вершкове масло на середньому вогні та обсмажте гриби на протязі 3 хв. Додайте цибулю і готуйте ще 4 хв. Влийте 100 мл. відвару з броколі та додайте сметану. Покладіть в сковороду броколі, посоліть, поперчіть та перемішайте.
4. Акуратно покладіть в середину сковороди шматочки риби. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою та готуйте 7 хв. Готову страву посипте дрібно нарізаним кропом.
Якщо ви хочете зробити страву більш дієтичною, сметану можна замінити натуральним йогуртом хорошої якості. А до броколі можна додати заморожений зелений горошок і квасолю та варити їх у пароварці на протязі 5 хв.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Ловля карася в листопаді

Смажений вугор