Білий амур запечений в духовці

На каналі відео на теми: рибалка, подорожі, активний відпочинок і реплєї гри World of Tanks. Буду радий новим підпищикам і вдячний за лайки та коментарі.
М'ясо білого амура щільне, біле, жирне. Цю рибу можна варити, смажити, запікати. У моїй родині віддають перевагу білому амуру запеченому в духовці. Така риба корисніша і за смаком не поступається смаженій. А ще не потрібно під час смаження стояти біля плити. Є кілька способів запікання. Вирішили приготувати найпростіший, та й хлопці люблять шкірку не м'яку, а більш запечену. Для приготування риби потрібна 1 година і страва розрахована на 3 порції.
Для приготування білого амура запеченого в духовці нам потрібні наступні інгредієнти:
- білий амур - 1 кг.;
- морква - 1 шт.;
- цибуля ріпчаста - 2 шт.;
- сіль за смаком;
- олія - ​​3 ст. л.;
- коріандр мелений - 1 ч. л.;
- базилік - 1 ч. л.;
- перець червоний пекучий - 1 ч. л.;
- перець духмяний мелений - 1 ч. л.;
- часник - 3 зубки.
Процес приготування страви:
1. Цибулю і моркву чистимо, миємо й нарізаємо кільцями. Дно форми, в якій будемо запікати амура, змащуємо рослинним маслом і на нього укладаємо цибулю і моркву.
2. Приступаємо до чищення риби. Чистимо луску, видаляємо нутрощі і темну плівку з черевця. Часник видавлюємо через прес в черевце. Солимо і перчимо рибу всередині.
3. Спеції перемішуємо і для більшого аромату злегка товчемо в ступці.
4. Змащуємо амура рослинним маслом, солимо, перчимо і посипаємо спеціями. На масло спеції краще викладаються і не обсипаються. Акуратно перекладаємо рибу в форму. Голову амура загортаємо в фольгу, щоб після запікання на ній не виступили білі плями.
5. Відправляємо рибу в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин (в залежності від вашої духовки).
Запечений в духовці білий амур готовий. Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Смажена риба в'юн

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Ловля верховодки

Приготування заливної риби

Головень (клень) запечений в духовці