Білий амур запечений в духовці
Привіт. Підпишись на мій канал «Рибалка з Володькою»https://www.youtube.com/channel/UCtLufuR8dm-BxlTcUbdqhRg/featured
На каналі відео на теми: рибалка, подорожі, активний відпочинок і реплєї гри World of Tanks. Буду радий новим підпищикам і вдячний за лайки та коментарі.
Для приготування
білого амура запеченого в духовці нам потрібні наступні інгредієнти:
- білий амур - 1 кг .;
- морква - 1 шт.;
- цибуля ріпчаста
- 2 шт.;
- сіль за смаком;
- олія - 3 ст. л.;
- коріандр
мелений - 1 ч. л.;
- базилік - 1 ч. л.;
- перець червоний
пекучий - 1 ч. л.;
- перець духмяний
мелений - 1 ч. л.;
- часник - 3
зубки.
Процес
приготування страви:
1. Цибулю і
моркву чистимо, миємо й нарізаємо кільцями. Дно форми, в якій будемо запікати
амура, змащуємо рослинним маслом і на нього укладаємо цибулю і моркву.
2. Приступаємо до
чищення риби. Чистимо луску, видаляємо нутрощі і темну плівку з черевця. Часник
видавлюємо через прес в черевце. Солимо і перчимо рибу всередині.
3. Спеції
перемішуємо і для більшого аромату злегка товчемо в ступці.
4. Змащуємо амура
рослинним маслом, солимо, перчимо і посипаємо спеціями. На масло спеції краще
викладаються і не обсипаються. Акуратно перекладаємо рибу в форму. Голову амура
загортаємо в фольгу, щоб після запікання на ній не виступили білі плями.
5. Відправляємо
рибу в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин (в залежності
від вашої духовки).
Запечений в
духовці білий амур готовий. Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий