Короп запечений у духовці з хріном

Короп запечений у духовці з хріном
Така рибка, як короп хоч і кістлява, але м'ясо її дуже ніжне і соковите. Тому приготування страв з такого інгредієнта варте того! Таке блюдо, як короп запечений у духовці з хріном, виходить дуже смачним і ароматним.
Інгредієнти для приготування коропа запеченого у духовці з хріном:
- 2 шт. коропа: (загальною вагою 1,200 кг);
- сметана: 300 г.;
- зубчики часнику: 4 шт.;
- тертий хрін: 2 ст. ложки;
- сіль, перець: до смаку;
- олія: 1 ст. ложка.
Приготування коропа запеченого у духовці з хріном.
1. Рибу почистити, видалити нутрощі, зябра і очі, ретельно вимити і зробити по хребту косі надрізи.
2. Паперовими серветками забрати з коропа зайву воду. Коропів злегка натерти сіллю і перцем. Залишити на 10-15 хв.
3. Змішати зі сметаною тертий хрін і часник пропущений через часникодавку.
4. Хрінно-часниковим соусом всередені і зверху натерти рибу.
5. Перекласти рибу натерту соусом на злегка змащену олією форму, в якій риба буде запікатись та поставити в розігріту до 190 градусів духовку. Через 15-20 хв. температуру потрібно зменшити. Запікати рибку коропа загалом 40-50 хв.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Смажена риба в'юн

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Запікаємо філе коропа в духовці

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок