Короп запечений у духовці з хріном
Така рибка, як короп хоч і кістлява, але м'ясо її дуже
ніжне і соковите. Тому приготування страв з такого інгредієнта варте того! Таке
блюдо, як короп запечений у духовці з хріном, виходить дуже смачним і ароматним.
Інгредієнти
для приготування коропа запеченого у духовці з хріном:
- 2 шт. коропа: (загальною вагою 1,200 кг);
- сметана: 300 г.;
- зубчики часнику: 4 шт.;
- тертий хрін: 2 ст. ложки;
- сіль, перець: до смаку;
- олія: 1 ст. ложка.
Приготування
коропа запеченого у духовці з хріном.
1. Рибу почистити, видалити нутрощі, зябра і очі,
ретельно вимити і зробити по хребту косі надрізи.
2. Паперовими серветками забрати з коропа зайву воду.
Коропів злегка натерти сіллю і перцем. Залишити на 10-15 хв.
3. Змішати зі сметаною тертий хрін і часник пропущений
через часникодавку.
4. Хрінно-часниковим соусом всередені і зверху натерти
рибу.
5. Перекласти рибу натерту соусом на злегка змащену
олією форму, в якій риба буде запікатись та поставити в розігріту до 190
градусів духовку. Через 15-20 хв. температуру потрібно зменшити. Запікати рибку
коропа загалом 40-50 хв.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий