Короп запечений у духовці з хріном

Короп запечений у духовці з хріном
Така рибка, як короп хоч і кістлява, але м'ясо її дуже ніжне і соковите. Тому приготування страв з такого інгредієнта варте того! Таке блюдо, як короп запечений у духовці з хріном, виходить дуже смачним і ароматним.
Інгредієнти для приготування коропа запеченого у духовці з хріном:
- 2 шт. коропа: (загальною вагою 1,200 кг);
- сметана: 300 г.;
- зубчики часнику: 4 шт.;
- тертий хрін: 2 ст. ложки;
- сіль, перець: до смаку;
- олія: 1 ст. ложка.
Приготування коропа запеченого у духовці з хріном.
1. Рибу почистити, видалити нутрощі, зябра і очі, ретельно вимити і зробити по хребту косі надрізи.
2. Паперовими серветками забрати з коропа зайву воду. Коропів злегка натерти сіллю і перцем. Залишити на 10-15 хв.
3. Змішати зі сметаною тертий хрін і часник пропущений через часникодавку.
4. Хрінно-часниковим соусом всередені і зверху натерти рибу.
5. Перекласти рибу натерту соусом на злегка змащену олією форму, в якій риба буде запікатись та поставити в розігріту до 190 градусів духовку. Через 15-20 хв. температуру потрібно зменшити. Запікати рибку коропа загалом 40-50 хв.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Яку снасть брати з собою для риболовлі на Чорному морі?

Як чистити сома

Смажена риба в'юн

Мормишинг та наноджиг для новачків! З чого почалося моє захоплення мормишингом або наноджигом

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Замінюю кільце та примотую хук кіпер на спінінгу в домашніх умовах

Снасть резинка для карася! Уловиста снасть резинка своїми руками! Як зробити самому резинку!