Підсумки по Кубку України з ловлі риби на мормишку 2019

З 1 по 3 березня 2019 року в м. Тернопіль на Тернопільському озері пройшов Кубок України з ловлі риби на мормишку з льоду. В КУ взяли участь 10 команд та 47 учасників. В запеклій боротьбі 1 загальнокомандне місце, медалі та кубок України зайняла команда «G.STREAM», ДОФРС, м. Дніпро у складі: Зайко Олексій, Гордієнко Михайло, Перепеліца Роман, Білошицький Костянтин, Стадніченко Віталій.
переможці кубка україни 2019
2 місце зайняла «Команда Рівненської області» у складі: Щевич Іван, Круглик Павло, Лопачу Дмитро, Свірик Микола, Міхненко Олександр.
3 місце зайняла команда ТОФРС, Тернопільська обл. у складі: Хвас Павло, Музичка Ігор, Голенюк Богдан, Івасишин Ігор, Скоробагатов Андрій.    
Команда з Волині «Делівері – ФРСВО» зайняла 4 місце.
В особистому заліку кубок України завоював спортсмен-риболов Круглик Павло («Команда Рівненської області»).
2 місце зайняв Жалнін Віктор («Делівері – ФРСВО»).
3 місце зайняв Зайко Олексій («G.STREAM», ДОФРС, м. Дніпро).
Також можна відзначити Яцину Віталія який зайняв 7 місце в КУ.
Нагадаю, що з 15 по 17 лютого 2019 року відбувся ЧУ по ловлі риби з льоду, де переможцем стала «Команда Рівненської області», а в особистому заліку перемогу святкував Ільніцький Олександр («ВОФРС» Вінницька обл.).
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків