Запечена форель на грилі з часником, лимоном і розмарином

форель приготована на грилі 
Форель, запечена на грилі разом з часником, лимоном і розмарином - прекрасний рецепт для вилазки на природу.
Інгредієнти потрібні для приготування страви:
- свіжа форель: 1 тушка;
- часник: 2-3 зубчики;
- розмарин: 2 гілочки;
- сіль, мелений перець, оливкова олія, сік лимона: за смаком;
Процес приготування страви:
1. Випатрану і очищену черевну порожнину форелі наповнити подрібненим часником і розмарином. На шкірі риби зробити неглибокі діагональні надрізи.
2. Посолити і поперчити рибу за смаком, залити оливковою олією і лимонним соком. Маринувати мінімум 15 хвилин.
3. Запікати форель на розігрітому грилі по 8-10 хвилин з кожного боку.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Смажена риба в'юн

Головень (клень) запечений в духовці

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок