Запечена форель на грилі з часником, лимоном і розмарином
Форель, запечена
на грилі разом з часником, лимоном і розмарином - прекрасний рецепт для вилазки
на природу.
Інгредієнти потрібні для приготування страви:
- свіжа форель: 1
тушка;
- часник: 2-3
зубчики;
- розмарин: 2
гілочки;
- сіль, мелений
перець, оливкова олія, сік лимона: за смаком;
Процес приготування страви:
1. Випатрану і
очищену черевну порожнину форелі наповнити подрібненим часником і розмарином.
На шкірі риби зробити неглибокі діагональні надрізи.
2. Посолити і
поперчити рибу за смаком, залити оливковою олією і лимонним соком. Маринувати
мінімум 15 хвилин.
3. Запікати
форель на розігрітому грилі по 8-10 хвилин з кожного боку.
Приємного
апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий