Дорада приготована на грилі

страва з дорадо
Рибу морського карася або дорадо подають практично у всіх ресторанах. Відвідувачі люблять її за ніжне, щільне, ароматне м'ясо і малу кількість кісток. Пропонуємо тобі спробувати приготувати рибу дорадо в домашніх умовах на грилі.
Інгредієнти потрібні для приготування страви:
- риба дорада (морський карась): 1 кг.;
- сушений чебрець: 1 ст. л.;
- лимон: 1 шт.;
- розмарин: 1 ч. л.;
- масло вершкове 50 г;
- сіль, перець: за смаком.
Процес приготування страви:
1. Рибу дорадо необхідно очистити від луски, зрізати хвіст і плавники. Помити і обсуши рибу.
2. Полити морського карася соком лимона і посипати чебрецем, розмарином, сіллю і перцем за смаком.
3. Тепер необхідно обмазати рибу маслом з двох сторін та загорнути дорадо в харчову фольгу.
4. Відправляємо рибу на гриль. Готувати страву потрібно близько 5-10 хвилин з кожного боку.
5. Подавати блюдо прямо в фользі, доповнити рибу можна також картоплею і свіжим салатом.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Смажена риба в'юн

Головень (клень) запечений в духовці

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок