Дорада приготована на грилі
Рибу морського
карася або дорадо подають практично у всіх ресторанах. Відвідувачі люблять її
за ніжне, щільне, ароматне м'ясо і малу кількість кісток. Пропонуємо тобі
спробувати приготувати рибу дорадо в домашніх умовах на грилі.
Інгредієнти потрібні для приготування страви:
- риба дорада (морський
карась): 1 кг .;
- сушений чебрець:
1 ст. л.;
- лимон: 1 шт.;
- розмарин: 1 ч.
л.;
- масло вершкове 50 г ;
- сіль, перець:
за смаком.
Процес приготування страви:
1. Рибу дорадо
необхідно очистити від луски, зрізати хвіст і плавники. Помити і обсуши рибу.
2. Полити морського
карася соком лимона і посипати чебрецем, розмарином, сіллю і перцем за смаком.
3. Тепер
необхідно обмазати рибу маслом з двох сторін та загорнути дорадо в харчову
фольгу.
4. Відправляємо
рибу на гриль. Готувати страву потрібно близько 5-10 хвилин з кожного боку.
5. Подавати блюдо
прямо в фользі, доповнити рибу можна також картоплею і свіжим салатом.
Приємного апетиту!
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий