Смажений лящ

Пропоную приготувати смачного, рум'яного смаженого ляща!
Смажений лящ прекрасно підійде на вечерю, риба досить велика, тому одного ляща вистачить не на одну порцію. Щоб повечеряти більш ситно, їсти рибу рекомендується з хлібом.
смажений лящ
Інгредієнти для приготування страви на 4 порції:
- лящ – 1,5 кг.;
- кукурудзяна мука –150 гр.;
- соль – 5 гр.;
- рослинна масло –100 мл.
Для подачі страви на стіл:
- лимони – 10 гр.;
- зелень – 30 гр.
Спосіб приготування:
1. Ляща очищаємо від луски, розрізаємо черевце вздовж, вичищаємо нутрощі, відрізаємо плавники.
2. Тушку ретельно миємо під проточною водою зовні і всередині, обсушуємо паперовим рушником.
3. Уздовж тушки робимо горизонтальні надрізи, приблизно 0,5 см глибиною. Так риба краще прожариться всередині.
4. Натираємо ляща сіллю всередині і зовні, паніруємо в кукурудзяній муці.
5. Викладаємо рибу в добре розігріте рослинне масло, смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.
Подаємо ляща на стіл в гарячому вигляді, прикрасивши часточкою лимона і свіжою зеленню.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Рецепт засолки ікри окуня

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Смажена риба в'юн

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Опариш в домашніх умовах

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры