Запікаємо ляща на вогнищі

Якщо ви полюбляєте їздити на рибалку з палатками на 2-3 дні і у ваших уловах присутній лящ, пропоную рецепт приготування цієї смачної риби на вогнищі. Печений лящ на вогнищі виходить дуже смачним та соковитим.
Для  приготування страви нам потрібні наступні інгредієнти:
- піймати або купити ляща;
- ріпчаста цибуля;
- лавровий листок – 2 шт.
- приправи, перець, сіль.
Процес приготування страви:
1. Пійманого або купленого ляща потрібно почистити від луски, вирізати зябра та випатрати.
2. Після цього потрібно помити рибу і натерти її зсередини та зовні сіллю, перцем та приправами.
3. Всередину ляща кладемо порізану кільцями ріпчасту цибулю та лаврові листочки.
4. Готового до запікання ляща загортаємо в харчову фольгу.
5. В золі робимо ямку, щоб туди можна було покласти нашу рибу в фользі і зверху засипаємо її жаром з багаття.
6. В розпеченому вугіллі лящ повинен запікатися від 60 до 90 хвилин в залежності від величини риби.
7. Готового запеченого ляща можна подавати з печеною картоплею.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Ловля верховодки

Приготування заливної риби

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Головень (клень) запечений в духовці