Запікаємо ляща на вогнищі
Якщо ви полюбляєте їздити на рибалку з палатками на 2-3 дні і у ваших
уловах присутній лящ, пропоную рецепт приготування цієї смачної риби на вогнищі.
Печений лящ на вогнищі виходить дуже смачним та соковитим.
Для приготування страви нам потрібні наступні
інгредієнти:
- піймати або купити ляща;
- ріпчаста цибуля;
- лавровий листок – 2 шт.
- приправи, перець, сіль.
Процес приготування страви:
1. Пійманого або купленого ляща потрібно почистити від луски, вирізати
зябра та випатрати.
2. Після цього потрібно помити рибу і натерти її зсередини та зовні сіллю,
перцем та приправами.
3. Всередину ляща кладемо порізану кільцями ріпчасту цибулю та лаврові
листочки.
4. Готового до запікання ляща загортаємо в харчову фольгу.
5. В золі робимо ямку, щоб туди можна було покласти нашу рибу в фользі і
зверху засипаємо її жаром з багаття.
6. В розпеченому вугіллі лящ повинен запікатися від 60 до 90 хвилин в
залежності від величини риби.
7. Готового запеченого ляща можна подавати з печеною картоплею.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий