Запікаємо філе коропа в духовці

На каналі відео на теми: рибалка, подорожі, активний відпочинок і реплєї гри World of Tanks. Буду радий новим підпищикам і вдячний за лайки та коментарі.
Короп – дуже смачна риба. Найпростіше, обсмажити шматочки риби на сковороді – виходить дуже смачно. Не всі люблять цю рибу через велику кількість дрібних кісточок, але при правильному приготуванні цей недолік практично не буде помітний.
Для тих, хто бажає зробити з коропа більш цікаве блюдо, я пропоную запекти філе коропа в духовці в сухому білому вині. Блюдо виходить дійсно приголомшливим!
Короп прекрасна річкова риба, з ніжною, соковитою і жирнуватою м'якоттю, тому дуже смачно запекти її в духовці. До того ж це ще й корисно для здоров'я.
Приготування коропа в духовці – справа, з яким впорається кожен!
Щоб приготувати філе коропа запеченого в духовці, вам потрібно:
- філе коропа 500-600 гр.;
- лимон 1 шт.;
- часник – 2 зубки;
- сіль, перець мелений;
- масло вершкове 50 гр.;
- вино сухе біле 4-5 ст. л.
Приготування страви за рецептом «Філе коропа, запечене в духовці»:
1. Філе коропа вимийте, обсушіть, наріжте порційними шматочками.
2. Рибу покладіть в ємність, збризніть соком лимона, накрийте миску харчовою плівкою і поставте на 20-30 хвилин у холодильник.
3. Почистіть часник, пропустіть його через часникодавку.
4. Філе посоліть, поперчіть та намажте часником.
5. Викладіть філе коропа у форму для запікання, влийте вино, на кожен шматок покладіть по скибочці вершкового масла.
6. Накрийте форму фольгою і поставте в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
7. Потім зніміть фольгу, полийте соком і запікайте ще 5-10 хвилин до «золотистого кольору».
8. Філе коропа подавайте з шматочками лимона, прикрасивши свіжою зеленню.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Рецепт засолки ікри окуня

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок

Ловля верховодки

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Як зберігати опариша?