Готуємо рибний гуляш в мультиварці

Сьогодні пропоную приготувати ситну страву в мультиварці – рибний гуляш.
Рибний гуляш
Для приготування рибного гуляшу в мультиварці потрібні наступні компоненти:
- рослинна рафінована олія (4 ст. ложки);
- рибне філе тріски, минтая або хека (620 гр.);
- цукор (1 чайна ложка);
- соковита морква велика (1 штука);
- сіль кам'яна (половина чайної ложки);
- цибуля (половинку головки);
- густа томатна паста (72 гр);
- болгарський солодкий перець (1 штука);
- перець чилі (1 штука).
Використовувати для приготування рибного гуляшу рекомендується тріску, хек або іншу морську білу рибу, так як вона зробить страву більш ароматною. Крім цього, біла морська риба володіє нейтральним, дуже ніжним ароматом, тому рибні шматочки насичуються ароматом інших компонентів, у результаті чого рибний гуляш стане більш пікантним, апетитним і дуже соковитим.
Якщо ви плануєте приготувати гуляш з рибою до дитячого столу, бажано не додавати перець чилі.
Всі компоненти для рибного гуляшу потрібно підготувати відповідним чином, а це означає, що слід порційними сегментами спочатку нашаткувати філе обраної риби. Після цього на кухонній тертці необхідно нашаткувати попередньо очищену морквину, а половинку цибулини подрібнити.
Овочеву масу викласти в ємність мультиварочного пристрою, налити додатково рафінованої рослинної олії, після чого протягом 5 хвилин готувати в режимі смаження.
Стручок чилі і болгарський перець нарізати досить дрібно після чого викласти до інших обробленим компонентів, продовжити готування ще приблизно на 5 хвилин в тому ж самому режимі.
У чашу мультиварочного пристрою також потрібно додати кам'яну сіль, цукор і томатну густу пасту. Далі всі ці компоненти змішати, налити туди 1 стакан відфільтрованої води та продовжити готування ще на 15 хвилин, але вже в режимі гасіння.
Шматочки білої риби додати у підготовлену овочеву суміш, продовжити готування в режимі гасіння ще 50 хвилин.
Подавати приготований рибний гуляш до столу потрібно негайно, а в якості гарніру можуть виступати каші з ячної або гречаної крупи.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепт засолки ікри окуня

Ловля карася в листопаді

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Sprut Спрут – кто есть кто: копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків