Існують десятки способів приготування ікри щуки і всі вони, звичайно, заслуговують на увагу, так як на смак і на колір товариша немає. Мається на увазі, що хтось любить додавати в ікру щуки цибулю, різні спеції, цукор, є кілька способів, де використовується ошпарювання щучої ікри, багаторазові переливання через друшляк і так далі і тому подібне. Єдине, що мені сподобалося з усіх цих рецептів, так це відділення ікри від плівки шляхом пропускання її через звичайну ручну м'ясорубку. Плівка залишаються в м'ясорубці, а ікра виходить вже відокремлена. Хто вже відділяв ікру від плівки мене зрозуміє, як це клопітно. А ми ось уже кілька років користуємося найпростішим і швидким способом приготування щучої ікри і слава богу, ще ніхто не захворів. Отже, солимо ікру щуки простим способом. Відділяємо її від плівки спочатку вручну (все що можна відокремити). Але перш, звичайно, ловимо щуку. Можу сказати, що більша частина плівки все таки залишиться з ікрою, але якусь частину так...
Комментарии
Отправить комментарий