Готуємо гарнір до риби – запечена картопелька з грибами і сметаною

Відомо, що приготова нариба – це така страва, яка дуже смачна і приносить багато корисного організму людини. При приготуванні рибних страв часто виникає питання – який гарнір приготувати до риби? В цій статті пропоную приготувати гарнір – запечену картопельку з грибами і сметаною.
гарнір до риби
Інгредієнти для приготування страви:
1. Картопля: 5-6 шт.
2. Гриби: 500 гр. (у мене печериці, але можна взяти лисички або гливи).
3. Морквина: 1 шт.
4. Жирна сметана: 3 ст. л.
5. Оливкова олія для обсмажування.
Спеції за смаком:
1. Сушена паприка: 1/4 ч. л.
2. Сушений базилік.
3. Перець чорний мелений.
4. Лавровий лист.
5. Сіль.
Процес приготування страви:
Грибочки ріжемо не дуже дрібно. Обсмажуємо їх з додаванням олії до золотистого кольору. Картопельку і морквину чистимо і ріжемо на невеликі кусочки. Потім додаємо всі спеції і добре перемішуємо. Додаємо сметану і знову перемішуємо. Додаємо обсмажені грибочки. Викладаємо в рукав і зав'язуємо. Щоб картопля швидше і рівномірніше пропеклась, краще використовувати кілька рукавів, наприклад по порціях.
Випікаємо при 220 градусахна протязі 25 хвилин.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Головень (клень) запечений в духовці

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок

Рецепт засолки ікри окуня