Готуємо гарнір до риби – запечена картопелька з грибами і сметаною
Відомо, що приготова нариба – це така страва, яка дуже смачна і приносить багато корисного організму
людини. При приготуванні рибних страв часто виникає питання – який гарнір приготувати
до риби? В цій статті пропоную приготувати гарнір – запечену картопельку з
грибами і сметаною.
Інгредієнти для приготування страви:
1. Картопля: 5-6
шт.
2. Гриби: 500 гр.
(у мене печериці, але можна взяти лисички або гливи).
3. Морквина: 1 шт.
4. Жирна сметана:
3 ст. л.
5. Оливкова олія
для обсмажування.
Спеції за смаком:
1. Сушена паприка:
1/4 ч. л.
2. Сушений
базилік.
3. Перець чорний
мелений.
4. Лавровий лист.
5. Сіль.
Процес приготування страви:
Грибочки ріжемо
не дуже дрібно. Обсмажуємо їх з додаванням олії до золотистого кольору.
Картопельку і морквину чистимо і ріжемо на невеликі кусочки. Потім додаємо всі
спеції і добре перемішуємо. Додаємо сметану і знову перемішуємо. Додаємо
обсмажені грибочки. Викладаємо в рукав і зав'язуємо. Щоб картопля швидше і
рівномірніше пропеклась, краще використовувати кілька рукавів, наприклад по
порціях.
Випікаємо при 220
градусахна протязі 25 хвилин.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий