Готуємо котели з ротана

котели з ротана
Для приготування котлет з ротана нам знадобляться наступні інгредієнти:
- м'ясо ротана: 1 кг.;
- пів буханки м'якоті хліба;
- пів склянки молока (в ньому необхідно вимочити хліб);
- 1 яйце;
- перець з сіллю за смаком;
- масло вершкове – 1 ложка;
- панірувальні сухарі і масло для смаження;
Спосіб приготування страви – котлет з ротана:
Для початку потрібно обробити рибу. Почистіть ротана від луски, видаліть голову і хвіст, а також плавники і нутрощі. Після чищення рибу потрібно ретельно промити. М'якоть подрібнюємо за допомогою блендера або м'ясорубки.
Фарш має вийти в'язким і ароматним. Необхідно очистити і порізати цибулю. У миску до м'яса додайте цибулю і збите яйце з м'якоттю хліба (заздалегідь змочену). У фарш потрібно додати гілочки кропу, вершкове масло, сіль і перець. Перемішайте до однорідного фаршу.
Сформуйте в руці з фаршу котлетки. Вмочивши в панірувальні сухарі можна приступити до обсмажуванні.
Обсмажте на розпеченому маслі, протягом 10-15 хвилин, зменшивши вогонь до мінімуму.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Правила риболовлі в Чехії, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Головень (клень) запечений в духовці

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры