Готуємо котели з ротана
Для приготування котлет з ротана нам знадобляться
наступні інгредієнти:
- м'ясо ротана: 1 кг .;
- пів буханки
м'якоті хліба;
- пів склянки
молока (в ньому необхідно вимочити хліб);
- 1 яйце;
- перець з сіллю
за смаком;
- масло вершкове –
1 ложка;
- панірувальні
сухарі і масло для смаження;
Спосіб приготування страви – котлет з ротана:
Для початку
потрібно обробити рибу. Почистіть ротана від луски, видаліть голову і хвіст, а
також плавники і нутрощі. Після чищення рибу потрібно ретельно промити. М'якоть
подрібнюємо за допомогою блендера або м'ясорубки.
Фарш має вийти
в'язким і ароматним. Необхідно очистити і порізати цибулю. У миску до м'яса
додайте цибулю і збите яйце з м'якоттю хліба (заздалегідь змочену). У фарш
потрібно додати гілочки кропу, вершкове масло, сіль і перець. Перемішайте до
однорідного фаршу.
Сформуйте в руці
з фаршу котлетки. Вмочивши в панірувальні сухарі можна приступити до
обсмажуванні.
Обсмажте на розпеченому
маслі, протягом 10-15 хвилин, зменшивши вогонь до мінімуму.
Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий