Котлети з ікри коропа або сазана
Готуються котлети з ікри коропа або сазана просто і швидко. Раніше страви з ікри коропа або сазана ми готували дуже часто. Котлети з ікри готували величезну миску бо всі домашні тягали їх прямо зі сковорідки як насіння. Тато купував до них холодне пиво, а ми обожнювали їх з картопляним пюре. Зараз це недешеве задоволення, але якщо ви піймаєте коропа або сазана і вам попадеться в ньому ікра - обов'язково спробуйте приготувати ці котлетки, це дуже смачно. Страва розрахована на 4 чоловіки та процес приготування займе у вас 30 хвилин. Інгридієнти для приготування страви: - ікра коропа або сазана - 600 гр.; - манка - 4 ст. л.; - яйце - 1-2 шт.; - цибуля ріпчаста - 0,5 шт.; - масло рослинне - 2-3 ст. л.; - сіль, перець - за смаком. Процес приготування страви: 1. Ікру коропа або сазана потрібно протерти через велике сито і відділити її від плівки. 2. Протерту ікру потрібно посолити. 3. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю і мелений перець. 4. Додаємо ман
Комментарии
Отправить комментарий