Яйця фаршировані червоною рибою
Скоро настануть
новорічні свята, тому пропоную вам приготувати новорічне блюдо з риби, а саме яйця
фаршировані червоною рибою. З червоної риби до нашої страви відмінно підійде форель,
кета або сьомга. Цю рибу можна без проблем купити на ринку або піймати на форелевих водоймах яких останнім часом в Україні дуже багато.
Отже, для приготування страви нам потрібні
наступні інгредієнти:
- 5 яєць;
- 150 гр червоної
риби;
- 2 ч. л.
майонезу;
- зелень.
Цих продуктів вистачить
на 5 порцій. Страва готується на протязі 25 хвилин.
Процес приготування новорічної страви:
1. Яйця потрібно відварити,
почистити, розрізати вздовж і вийняти жовтки.
2. Жовтки
розім'яти виделкою, додати майонез і дрібно порізану зелень. Потрібно все добре
перемішати. Цією масою нафарширувати половинки яєць.
3. Червону рибу
нарізати тонкими смужками, закрутити в рулетик, щоб вийшли трояндочки.
4. Прикрасити
трояндочками яйця, за бажанням можна додати зелень петрушки в якості прикраси.
Я також нафарширував помідори черрі жовтком з майонезом та зеленню, що в мене
залишилися і ще додав маслинки для прикраси.
Ось так швидко
можна приготувати новорічну страву з риби. Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish
Комментарии
Отправить комментарий