Яйця фаршировані червоною рибою

Скоро настануть новорічні свята, тому пропоную вам приготувати новорічне блюдо з риби, а саме яйця фаршировані червоною рибою. З червоної риби до нашої страви відмінно підійде форель, кета або сьомга. Цю рибу можна без проблем купити на ринку або піймати на форелевих водоймах яких останнім часом в Україні дуже багато.
Отже, для приготування страви нам потрібні наступні інгредієнти:
- 5 яєць;
- 150 гр червоної риби;
- 2 ч. л. майонезу;
- зелень.
Цих продуктів вистачить на 5 порцій. Страва готується на протязі 25 хвилин.
Процес приготування новорічної страви:
1. Яйця потрібно відварити, почистити, розрізати вздовж і вийняти жовтки.
2. Жовтки розім'яти виделкою, додати майонез і дрібно порізану зелень. Потрібно все добре перемішати. Цією масою нафарширувати половинки яєць.
3. Червону рибу нарізати тонкими смужками, закрутити в рулетик, щоб вийшли трояндочки.
4. Прикрасити трояндочками яйця, за бажанням можна додати зелень петрушки в якості прикраси. Я також нафарширував помідори черрі жовтком з майонезом та зеленню, що в мене залишилися і ще додав маслинки для прикраси.
Ось так швидко можна приготувати новорічну страву з риби. Смачного!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Рецепт засолки ікри окуня

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Котлети з ікри коропа або сазана

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Смажена риба в'юн

Готуємо салаку з овочами в томатному соусі

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Опариш в домашніх умовах