Котлети з рибної консерви з рисом

Котлети з рибної консерви з рисом напевно готували багато хто з нас. Це ситне і смачне доповнення до будь-якої каші, картопляного пюре і не тільки. Котлетки – це перекус в дорозі, на роботі або пікніку. Готувати їх нескладно, і часу знадобиться зовсім небагато. Приготування страви займе 60 хвилин, одна порція розрахована на 4 чоловіки.
Котлети з рибної консерви з рисом
Інгредієнти для приготування страви:
- рибна консерва в олії – 1 банка;
- рис – 100 гр.;
- цибуля ріпчаста – 90 гр.;
- часник – 3 зубки;
- манна крупа – 4 ст. л.;
- вода – 250 мл.;
- панірувальні сухарі – для панірування;
- олія – для смаження;
- сіль, чорний перець – за смаком.
Процес приготування страви:
1. До складу котлет входить рис. Його можна взяти в дробленому вигляді або цілими зернятками. Перед варінням рис гарненько промийте в проточній воді, щоб вода стала прозорою. Налийте воду і поставте на вогонь. Варіть до готовності. Вся вода повинна вбратися. Варений рис трохи остудіть.
2. Відкрийте банку рибної консерви, дістаньте рибні шматочки та розімніть добре вилочкою. Якщо в рибній консерві є великі кістки – видаліть їх.
3. Очистіть цибулину і наріжте дрібними шматочками. Часник очистіть і подрібніть часничницею. Нарізану цибулю і часник, додайте до рибної консерви і перемішайте.
4. Додайте відварений рис до нарізаної цибулі та часнику та перемішайте.
5. Вбийте куряче яйце, додайте сіль, перець, манну крупу. Перемішайте і залиште на 20-25 хвилин.
6. Ложкою наберіть порцію фаршу, сформуйте майбутню котлету невеликого розміру круглої форми і запаніруйте в панірувальних сухарях.
7. Добре розігрійте олію в сковороді, котлети обсмажте на невеликому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін.
8. Котлети з рибної консерви з рисом готові. Викладіть на серветку, щоб видалити олію.
Приємного апетиту!
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків

Рецепт засолки ікри окуня

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Правила риболовлі в Польщі, чи потрібна ліцензія для рибалок

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры