Смажимо товстолобика

Товстолобик - дуже смачна риба. М'ясо товстолобика ідеально підходить для смаження, залишається м'яким і соковитим. Смажений товстолобик дуже смачний без особливих прикрас, достатньо трохи лимонного соку. На гарнір до риби можна подати картоплю, рис або салат зі свіжих овочів.
Для приготування смачного печеного товстолобика нам знадобиться:
- 500 г товстолобика;
- 1/2 лимона;
- 2 ст. л. борошна;
- сіль, мелений чорний перець, рослинне масло.
Процес приготування страви
Рибу почистити, вимити, нарізати на порційні шматки.
Натерти кожен шматок сіллю і перцем, полити лимонним соком і залишити на 15 хвилин.
Борошно висипати в тарілку і запанірувати кожен шматочок товстолобика в борошні.
У сковороді розігріти рослинне масло. Обсмажити шматочки товстолобика з двох сторін, потім покласти шкіркою вниз, зменшити вогонь, накрити кришкою і довести до готовності протягом 7-8 хвилин.
Дуже смачний смажений товстолобик готовий, його чудово доповнить салат зі свіжих овочів.
Приємного апетиту!
Друзі, чи сподобався вам рецепт смаженого товстолобика? Чи пробували ви готувати рибу таким способом? Діліться своїми враженнями в коментарях до статті.
------------------------------
Копіювання матеріалів дозволено тільки із згоди автора із посиланням на блог  http://fishingukraine.blogspot.com - I love to fish

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Котлети з ікри коропа або сазана

Засолюємо ікру карася, коропа та товстолоба

Смажена риба в'юн

Воблеры Strike Pro – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры TsuYoki - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и ратлины

Воблеры Usami – копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Ловля верховодки

Воблеры Kosadaka - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Воблеры Flagman - копии, клоны, реплики на оригинальные воблеры, попперы и волкеры

Рецепти варіння раків, як варити раків, скільки варити раків